Bulj se na proslavi 4.GBR sastao s dr.sc. Ljiljanom Zmijanović, braniteljicom i doktoricom znanosti

Bulj se na proslavi 4.GBR sastao s dr.sc. Ljiljanom Zmijanović, braniteljicom i doktoricom znanosti

Saborski zastupnik MOST-a Miro Bulj se na proslavi 4.GBR 28. travnja u Splitu sastao s dr.sc. Ljiljanom Zmijanović, braniteljicom i doktoricom znanosti kojoj kvalifikacije i braniteljski status nisu bili dovoljni da postane ravnateljica Nacionalnog parka Krka!

Jučer sam se sastao na proslavi 4.GBR HV s Ljiljanom Zmijanović, braniteljicom i doktoricom znanosti kojoj kvalifikacije i braniteljski status nisu bili dovoljni da postane ravnateljica Nacionalnog parka Krka…HDZ je na čelo postavio ženu kojoj su jedine kvalifikacije DVIJE partijske iskaznice – HDZ-ova i HNS-ova!…napisao je Miro Bulj na svom Facebooku.

Veliki broj komentara je ispod ove objave Mira Bulja-nekoliko izdvojenih komentara u nastavku, prenosi braniteljski portal.

Ante Čotić Miro, ovaj primjer ponižavanja braniteljice od od onih koji se kunu u branitelje treba iznijeti i u Saboru. Da ovo rade komunjare , šator bi davno bia pod repom na trgu.

Ivanka Luetić Boban Slučaj braniteljice Zmijanović je test .
Ili smo država ili palanka.

Boris Jukic Bitni su im podobni a ne sposobni

Ivanka Luetić Boban Vinko Vinokušac braniteljica Zmijanović je članica HDZ a od 1990e ali očito nije po guštu nekima.

Jučer sam se na proslavi 4.GBR HV susreo s Ljiljanom Zmijanović, braniteljicom i doktoricom znanosti kojoj kvalifikacije…

Objavljuje Miro BuljPonedjeljak, 29. travnja 2019.

Podsjetimo da je doktorica znanosti Ljiljana Zmijanović, hrvatska braniteljica s 482 dana borbenog sektora, bila jedna od šestero kandidata koji su se natjecali za mjesto novog ravnatelja Nacionalnog parka “Krka”. Dugogodišnja djelatnica NP-Krka koja je u toj javnoj ustanovi provela 12 godina na rukovodećim poslovima iz područja ekonomije i upravljanja. Za svoj rad u NP-Krka dobila je niz nacionalnih i međunarodnih priznanja, među njima i nagradu Europske federacije turističkih novinara, povelju FEST-a “Zasluge za razvoj turizma” i brončanu medalju za “Zlatni cvijet Europe”. Dr. sc. Ljiljana Zmijanović, kandidatkinja koja usprkos znanstvenoj karijeri i iskustvu nije izabrana za ravnateljicu NP Krka.

Još jednom ćemo citirati Milu Prpu: “Živimo u najljepšoj zemlji na svijetu. Živimo u klimatskom raju, idealnom za život. Bog nam je dao sve, osim razuma i poštenja, što je osobna kategorija svakog pojedinca.”

Autor/Totalno.hr

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI