Zlatko Dalić: „Moramo biti zahvalni dragom Bogu na ovome što nam je dao, iznad svih Hrvatska!!!“

Zlatko Dalić: „Moramo biti zahvalni dragom Bogu na ovome što nam je dao, iznad svih Hrvatska!!!“

Navijači su dočekali hrvatske nogometaše na veličanstven način, a posebno je dočekan izbornik Zlatko Dalić. Vatrene je na ulicama Zagreba dočekalo više od 500.000 ljudi. Izbornik Zlatko Dalić je među zadnjima održao govor okupljenoj masi Hrvata na središnjem zagrebačkom trgu.

“Igrali smo za sebe, za svoje obitelji, igrali smo za vas. Za sve Hrvate u Bosni i Hercegovini, za sve naše branitelje, jer da nije bilo njih ne bi bilo ove šahovnice”, poručio je Zlatko Dalić.

“Vukovar, Vukovar, odgovorili su navijači skandiranjem”.

“Nismo prvaci svijeta, mi smo viceprvaci, ali vi ste prepoznali da smo dali sve od sebe, rekao je Dalić, a masa je odgovorila sknadiranjem: Šampioni, šampioni… Izbornik je nastavio: Ovi dečki su dali sve od sebe, a i vi ste dali sve od sebe. Iznad svih: Hrvatska!”, završio je svoj govor Dalić.

Zatim je počela pjesma: “Ustani bane, Hrvatske te zove, zove…”

Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić u izravnom javljanju u program Hrvatskoga katoličkog radija nakon osvojenog drugog mjesta na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji izrazio je zahvalnost Bogu što je dao našoj reprezentaciji snage da ostvari taj povijesni rezultat.

„Uvijek smo bili ti koji smo htjeli dobro i samo pozitiva. Mislim da je kod nas i previše negative u svim tim segmentima i u cijelome društvu. Mi smo nastojali biti pozitivni i to nas je održavalo. Hvala dragome Bogu da nam je dao snage. Mi moramo biti zahvalni, iako smo tužni zbog drugog mjesta, ali moramo biti zahvalni dragom Bogu na ovome što nam je dao”, izjavio je izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić u izravnom javljanju u posebnu emisiju Hrvatskoga katoličkog radija.

Istaknuo je da su nogometaši i posebice on otišli na Prvenstvo s jakom vjerom i skromnošću. Izbornik Zlatko Dalić izrazio je zahvalnost Bogu što je dao našoj reprezentaciji snage da ostvari taj povijesni rezultat.

Izvor/Novi list/medjugorje-info/Foto/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI