Bunjac o sukobu Zekanovića i Grmoje: “Bilo bi dobro da se jedan drugome ispričaju i odu zajedno na pivo. Ako treba, ja ću ih pomiriti”

Bunjac o sukobu Zekanovića i Grmoje: “Bilo bi dobro da se jedan drugome ispričaju i odu zajedno na pivo. Ako treba, ja ću ih pomiriti”

Zastupnik Živog zida Branimir Bunjac ocijenio je u četvrtak da su i Hrvoje Zekanović i Nikola Grmoja u srijedu uvečer trebali biti isključeni sa sjednice jer smatra da su obojica jednako krivi.

“Oba su zastupnika trebala biti isključena sa sjednice jer mislim da su obojica jednako krivi. Osuđujem bilo kakvo nasilje i vulgarnosti. Jučer su u Saboru pale neke neprimjerene riječi, a neke su ušle i u zapisnik”, kazao je Bunjac, koga je Zekanović naveo kao svjedoka da mu je Grmoja prijetio fizičkim obračunom..

Dodao je kako nema razloga da neki zastupnici demonstrativno ustaju sa stolica i odlaze unositi se u lice nekim drugim zastupnicima. “Scene koje smo jučer vidjeli u Saboru nisu dobre za čuvanje digniteta Sabora i šalju poruku da pojedini zastupnici ne mogu sami sebe kontrolirati”, istaknuo je Bunjac

Poručuje da ne može biti svjedok Zekanoviću jer dio razgovora nije čuo, možda su čuli zastupnici SDSS-a koji su malo bliže.

Na pitanje je li Grmoja prijetio Zekanoviću fizičkim obračunom Bunjac je odgovorio – ako je suditi po njegovoj kretnji i tonu kojim se obratio Zekanoviću, bio je ljut, savladao ga je bijes.

Nije čuo prijetnje fizičkim obračunom, tvrdi, ali bile su kretnje tijela neuobičajene za saborsku raspravu, odražavale su stanovitu agresivnost.

“Ja se tako ne bih nikada odnosio prema bilo kome, niti bih koristio rječnik koji sam čuo da se jučer koristio. Obojicu zastupnika pozivam da ne gube živce, pogotovo pred javnošću jer se tako šalje loša slika o njihovu radu i Saboru. Bilo bi dobro da se jedan drugome ispričaju i odu zajedno na pivo. Ako treba, ja ću ih pomiriti”, poručio je Bunjac. (Hina)

Foto/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI