Gradski zastupnik Tomislav Stojak: NEĆEMO PODRŽATI PRORAČUN NITI BITI DIO SKUPŠTINSKE VEĆINE

Gradski zastupnik Tomislav Stojak: NEĆEMO PODRŽATI PRORAČUN NITI BITI DIO SKUPŠTINSKE VEĆINE

Za šest dana treba biti predložen proračun za 2019. godinu pa se ne mogu oteti dojmu da bračne svađe partnera u Gradskoj skupštini imaju puno više veze s time, nego s primanjem čovjeka zvanog Palma. Radi zaštite interesa građana Zagreba, u interesu dobrog ukusa i zdravog razuma, boljeg i kvalitetnijeg života koji će jednoga dana doći i do našeg grada, zagrebački HNS i ja osobno nećemo podržati proračun za 2019. godinu, rekao je Tomislav Stojak na današnjoj tiskvnoj konferenciji koju je u skupštini organizirao zagrebački HNS.

Predsjednik zagrebačkog HNS-a i skupštinski zastupnik dodao je da se nada, da neki oporbeni zastupnici neće ipak doći na ideju da manjinski podrže gradonačelnikove prijedloge u Gradskoj skupštini jer bi to zapravo značilo da odobravaju loše upravljanje Zagrebom, daju puni legitimitet „šišanju umjetne trave“, vrijeđanju žena, te da imaju razumijevanje za dugovanja ZET-a od 53 milijuna kuna u svega nekoliko mjeseci.

„Dio skupštinske koalicijske većine, koji sada glumi opoziciju svojem partneru, pozivam da, osim svojih zastupničkih ostavki, pokažu odmah i ostavku svoje pročelnice za kulturu, te desetine ostavki svojih članova raznih upravnih vijeća vrtića, školskih odbora, kazališnih vijeća i nadzornih odbora. Možda bi onda njihovo razmetanje sa zastupničkim ostavkama bilo vjerodostojnije“, rekao je Tomislav Stojak.

HNS nema ni malo straha od pada proračuna i raspisivanja novih izbora ali se izbora boje oni koji prodaju demagogiju i ispraznu ideologiju.

Uostalom ,rekao je Tomislav Stojak ,mnogi od njih ne bi više vjerojatno bili u prilici da u pauzama saborskih sjednica dolaze na sjednice Gradske skupštine i glume da im je stalo do problema i rješavanja stvari u Zagrebu i pozvao sve da se već sada izjasne o neprihvaćanju proračuna.

Predsjednik zagrebačkog HNS-a i gradski zastupnik Tomislav Stojak čestitao je i svim igračima Dinama, njihovom treneru Nenadu Bjelici sa suradnicima i vodstvu kluba na sjajnim rezultatima ove sezone i na izborenom proljeću u Europskoj ligi.

Piše/Željko Krznarić/Foto/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI