Bandić zaprijetio Plenkoviću: Većina u Saboru imat će podršku dok god budemo partnerski surađivali

Bandić zaprijetio Plenkoviću: Većina u Saboru imat će podršku dok god budemo partnerski surađivali

Gradonačelnik Zagreba i predsjednik Stranke rada i solidarnosti Milan Bandić poručio je u ponedjeljak da će njegova stranka podržavati vladajuću većinu u Hrvatskom saboru dok god budu partnerski surađivali s Vladom na projektima.

“Vladajuća većina u Saboru će imati većinu dok god budemo partnerski surađivali s Vladom na projektima od interesa za građane Grada Zagreba i Republike Hrvatske”, poručio je gradonačelnik Bandić na konferenciji za novinare.

Bandić je istaknuo kako njegova stranka nema problema s vladajućom koalicijom, jer sve probleme rješavaju “u hodu i bez medija”.

Na upit novinara hoće li Stranka rada i solidarnosti podržati ministra zdravstva Milana Kujundžića protiv kojeg je dio oporbe pokrenuo postupka izglasavanje povjerenja  Bandić je kazao da je to u rukama premijera Andreja Plenkovića. “Nikada nismo stigmatizirali nikoga i pljuvali nikoga”, rekao je.

Bandić nije želio odgovarati na pitanja o tome koga će njegova stranka poduprijeti na predstojećim predsjedničkim izborima ili hoće li se on osobno kandidirati poručivši da će to otkriti krajem rujna.

Bandić je na konferenciji za novinare u prostorijama svoje stranke zaželio i veću govornicu na koju će stati svi mikrofoni medijskih kuća jer, kako je kazao, i američki predsjednik Donald Trump kada se obraća naciji nikad ne sjedi u znak poštivanja prema drugima. (Hina)

Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI