ZAMJENA ZA FILIPOVIĆA! Zagrebački HDZ šalje pojačanje u Gradsku skupštinu: Predsjednik Mladeži HDZ-a Maksimilijan Šimrak novi zastupnik

ZAMJENA ZA FILIPOVIĆA! Zagrebački HDZ šalje pojačanje u Gradsku skupštinu: Predsjednik Mladeži HDZ-a Maksimilijan Šimrak novi zastupnik

Mladi u Hrvatskoj imaju razloga za optimizam jer su, uključeni u predlaganje i stvaranje politika povezanih s kvalitetom njihova života. Tako nam danas dolazi vijest da je mladi pravnik i predsjednik mladeži Hrvatske demokratske zajednice (MHDZ) Maksimilijan Šimrak novi zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba umjesto Davora Filipovića  koji je izabran za novog ministra gospodarstva i održivog razvoja.

Šimrak, koji je obnašao dužnost i predsjednika Mladeži HDZ-a Grada Zagreba, nakon što je izabran za novog predsjednika nacionalne Mladeži HDZ-a, ujedno postaje član Predsjedništva HDZ-a.

Šimrak će bit najmlađi zastupnik u Klubu zastupnika HDZ-a u Gradskoj skupštini, a na konferenciji za novinare istaknuo je kako su u fokusu njegovo rada mlade generacije, njihovo obrazovanje, stambeno zbrinjavanje i uključivanje mladih na tržište rada.

“Kao glas mladih jasno ću, vjerodostojno, odgovorno i transparentno zastupati politike i vrijednosti kako bi naš voljeni grad pretvorili u modernu metropolu i život po mjeri mladih. Grad Zagreb mora biti u stanju provesti uspješne politike Vlade, predvođene premijerom Plenkovićem, koja je osigurala brojne mjere koje su direktno utjecale na kvalitetu naših života, obrazovanja i mogućnosti zaposlenja i stambenog zbrinjavanja. To će mi biti nit vodilja kao novoizabranom zastupniku, kao mladoj osobi, i kao Zagrepčaninu”, zaključio je Šimrak.

Tako se HDZ Zagreb ponovo pridružio onima koji su izrazili težnju za izgradnju dugoročnih temelja rada s mladima.

Foto: Ilustracija/ Izvor/ Mladež HDZ-a

 

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI