ZAHVALA BIVŠEM PREDSJEDNIKU! HDZ Peščenica Žitnjak povodom 32. obljetnice osnutka: Na čelu odbora se nalazio Tomislav Karamarko

ZAHVALA BIVŠEM PREDSJEDNIKU! HDZ Peščenica Žitnjak povodom 32. obljetnice osnutka: Na čelu odbora se nalazio Tomislav Karamarko

Hrvatska demokratka zajednica u Peščenici-Žitnjak je osnovana 14. veljače 1990. godine, a tim povodom ta gradska organizacija se prisjetila svoga osnutka i bivšeg predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka koji je upravo bio jedan od osnivača Hrvatske demokratske zajednice Peščenica Žitnjak.

“Na Valentinovo 14.02.1990., prije točno 32 godine, osnovan je Općinski odbor HDZ Peščenica koji desetak godina kasnije postaje današnja Organizacija gradske četvrti HDZ Peščenica-Žitnjak. Na čelu inicijativnog odbora se nalazio gospodin Tomislav Karamarko, kasniji predsjednik Hrvatske demokratske zajednice. Svim članovima #HDZ sa Peščenice i Žitnjaka čestitamo 32 obljetnicu osnutka našeg ogranka!”, napisali su na facebooku iz HDZ sa Peščenice i Žitnjaka.

Prisjetimo se, da je Tomislav Karamarko na posljednjoj obljetnici te organizacije kao predsjednik HDZ-a najavio dolazak na vlast riječima: “Ovo je početak kraja SDP-ove vlade!”, što je naravno Karamarko i ostvario.

Izborna godina čini čuda

Ukoliko HDZ želi osvojiti sljedeće izbore cikluse, mora se osloniti na svoje stupove, a među njima je Tomislav Karamarko, HDZ-ov kapital koji se ne može tek tako odbaciti.

Foto: Ilustracija

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI