ZAGREPČANI USKAČU U TRAMVAJ POBJEDE VESNE ŠKARE OŽBOLT – Bitku dobiva onaj tko je čvrsto odlučio dobiti je!

ZAGREPČANI USKAČU U TRAMVAJ POBJEDE VESNE ŠKARE OŽBOLT – Bitku dobiva onaj tko je čvrsto odlučio dobiti je!

Mnoge je u Hrvatskoj iznenadilo kad je bivša ministrica pravosuđa i bliska suradnica prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, odvjetnica Vesna Škare Ožbolt odlučila izazvati Milana Bandića. I zadnja anketa koju je proveo RTL jasno pokazuje da je Vesna Škare Ožbolt, najozbiljniji kandidat koji može napraviti Bandiću ozbiljne probleme u predstojećim izborima za gradonačelnika metropole.

Anketa jasno pokazuje kako je kandidatkinja za gradonačelnicu metropole tik do Milana Bandića a sve veća podrška za Šakre Ožbolt dolazi od umirovljenika i studenata. Do sada su umirovljenici simpatizirali Bandića a sad se izgleda okreću od njega, a ista je stvar i s udrugama koje ne žele više Bandića na mjestu gradonačelnika, a upravo bi na njegovom mjestu željeli vidjeti Vesnu Škare Ožbolt.

Nezavisna Vesna Škare Ožbolt može loviti i u centru lijevo i desno, pa čak ulazi u biračko tijelo HDZ-a, Mosta i Domovinskog pokreta. Po anketi debelo puše za vratom Bandiću.

Zagrebačka pravnica koja je najavila kandidaturu za gradonačelnicu metropole Škare Ožbolt smatra da Zagreb godinama stagnira u razvoju, nema pravih investicija, a dobar dio proračunskog novca potrošen je bez jasne namjene.

U razgovorima s građanima očito je da im je dosta Bandićeve vladavine, a simptomatično je i to da brojni zaposlenici zagrebačkog Holdinga također razmišljaju na taj način. I njima je jedina konkretna kandidatkinja Vesna Škare Ožbolt, za koju smatraju da će unijeti svježi dah u metropolu i promijeniti brzo sve ono što je do sada kroz brojne afere upriličio aktualni gradonačelnik.

Zanimljivo je da podrška Vesni dolazi i iz crkvenih krugova ali i iz dijela braniteljskih udruga, a s obzirom da HDZ neće imati svog kandidata za gradonačelnika ovo im je prilika da uskoče u tramvaj Vesne Škare Ožbolt i pruže joj logistiku. Na taj način će i sa sebe sprati sumnje da i dalje na čelu s Plenkovićem predstavljaju Bandićevog Kviska.

Očito je da ovakva podrška ne dolazi sama zbog sebe ili zbog lijepih očiju Vesne Škare Ožbolt. Ona je rezultat njenog poštenog političkog rada i činjenice da je nisu nikada pratile afere i to bi moglo rezultirati uspjehom na izborima koji su sve bliže.

Sljedeći lokalni izbori, izbori za gradonačelnika ili gradonačelnicu grada Zagreba održat će se najkasnije u svibnju 2021., a u slučaju izvanrednih okolnosti i ranije.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Screenshot/ Izvor/ Gloria.hr/ Vedran Peteh/CROPIX

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI