ZAGREPČANI S VESNOM ŠKARE OŽBOLT VRAĆAJU SVOJ GRAD: HDZ IDE S VANĐELIĆEM NA BANDIĆA, IDU U ROPOTARNICU POLITIČKE POVIJESTI OSUĐENI NA PROPAST!

ZAGREPČANI S VESNOM ŠKARE OŽBOLT VRAĆAJU SVOJ GRAD: HDZ IDE S VANĐELIĆEM NA BANDIĆA, IDU U ROPOTARNICU POLITIČKE POVIJESTI OSUĐENI NA PROPAST!

Stanovništvo razorenog potresom, opustošenog pljačkom i pokradenog grada Zagreba, na Ljeto Gospodnje 2021., u svibnju izlaze na lokalne izbore i bacaju rukavicu u lice Bandiću i HDZ-u. Vrijeme za rušenje aktualnog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i ostatka pseudo demokracije njegovih plaćenika u HDZ-u. Fascinantni krug korupcije i političkog kriminala zatvara se.

Slučaj suradnje zagrebačkog HDZ-a s USKOK-ovim optuženikom gradonačelnikom Bandićem otkrio je tihe sukobe u HDZ-u. Iako se mnogi u HDZ-u distanciraju od Bandića oni najnezadovoljniji koji glume produženu ruku gradonačelnika u Gradskoj skupštini, odlučili su kriomice mimo naputka vrha stranke da ga neće rušiti. Iz pouzdanih informacija saznajemo da šef HDZ-a Plenković i HDZ idu s Damirom Vanđelićem u lov na čelno mjesto metropole, čovjekom koji će voditi obnovu Zagreba i susjednih županija od posljedica potresa, koji vodi Nadzorni odbor Ine i sjedi u NO Croatia osiguranja i koji je sam medijima izgovorio laž na pitanje hoće li u utrku za gradonačelnika u svibnju sljedeće godine rekavši da neće. Znači, radi se samo o ispraznoj priči HDZ-a i Vanđelića koji već u samom startu prema građanima Zagreba vodi neiskrenu politiku. Dakle, osuđen na propast. Nakon razgovora s brojnim članovima iz zagrebačkog HDZ-a je da se, kao prvo, Plenković uplašio da bi mogao izgubiti stabilnu većinu u Saboru zbog Bandića pa se sada igra mačke i miša s mijenjem građana Zagreba te gura Vanđelića u igru zbog kojeg je čak mijenjao Zakon o prebivalištu samo da bi ovaj mogao biti HDZ-ov kandidat na lokalnim izborima 2021. u svibnju, kaže nam jedan zagrebački HDZ-ovac blizak vrhu stranke.

Tihu koaliciju koju su zagrebački HDZ-ovci zapečatili podupiranjem proračuna i projekata kako oni to vole slatkorječivo bacati u medije, formiranjem većine u Zagrebu, Zagrebački HDZ-ovci su postali produžena ruka na koju će gradonačelnik moći računati do samog kraja. I tu Plenky može pisati kući propalo.

Tim povodom, Odvjetnica i bivša ministrica pravosuđa i kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Vesna Škare-Ožbolt prozvala je Zastupnike u Gradskoj skupštini da su poslušno digli ruku za proračun u kojem se u bescjenje rasprodaje najvrednija imovina grada kako bi se pokrili gubitci od milijardu kuna dok se Zagrepčani smrzavaju u mokrim stanovima bez plina.

Njezinu objavu s društvenih mreža prenosimo u cijelosti.

DOSTA JE!!

Hladno je, 3 su stupnja. Kiša je padala cijelu noć. Zagrepčani se smrzavaju u mokrim stanovima bez plina, ali Bandić može biti zadovoljan. Dobio je novi proračun, novu priliku spiskati novac Zagrepčana. Promijenimo to! Bandićevom zadovoljstvu pridonijelo je 27 gradonačelnikovih vijećnika koji su poslušno digli ruku za proračun u kojem se u bescjenje rasprodaje najvrednija imovina grada kako bi se pokrili gubitci od milijardu kuna. 27 gradskih zastupnika zaboravilo je tko ih je izabrao i kome su odgovorni, zaboravili su svoje stranke i kome pripadaju, svoju političku dušu prodali su gradonačelniku. Oni će danas pozorno slušati izvješće o žičari. Umjesto pred zastupnicima Skupštine, Bandić bi o 600 milijuna kuna ulupanih u žičaru trebao odgovarati pred Uskokom. Dosta je ove farse i ovog cirkusa. Promijenimo to!!, napisala je na facebooku kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Vesna Škare Ožbolt.

Ako svemu ovome dodamo posljednje poteze zagrebačkog HDZ-a i Plenkovića još je gore od gorega. Hoćemo li i dalje satima sjediti nad tipkovnicama, nad svojim računalima i slati jalove kritike ili ćemo konačno izaći na lokalne izbore i pokazati i Bandićevom HDZ-u i Plenkyevom HDZ-u gdje im je mjesto. Situacija je u Zagrebu previše ozbiljna da bi bila samo u rukama gradonačelnika i HDZ-a. Ciljevi su dobili svoj konačni oblik, vrijeme je za promjene.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Screenshot

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI