U Zagrebu se veselo, uz pjesmu i vatromet, ušlo u Novu 2019. godinu

U Zagrebu se veselo, uz pjesmu i vatromet, ušlo u Novu 2019. godinu

Na glavnome zagrebačkom trgu veselo se, uz pjesmu, ples i vatromet, ušlo u Novu 2019. godinu.

Na Trgu bana Josipa Jelačića priređen je spektakularni doček Nove godine, uz nastup DJ Akademije i “Četiri tenora” koje je pratio Revijski orkestar.

Okupljene Zagrepčanke i Zagrepčane te goste glavnoga hrvatskog grada u Novu potom je krenuo zabavljati legendarni zagrebački bend Hladno pivo, koji 30. obljetnicu proslavlja i tim koncertom.

Zagrijavanje je počelo na Silvestrovo u 21,30 sati, kada su Zagrepčanke i Zagrepčane te njihove goste zabavljali renomirani DJ-ji okupljeni u projektu DJ Akademija. Nakon seta elektronske glazbe na pozornicu na glavnome zagrebačkom trgu u 22,30 sati stigla su “Četiri tenora” – Đani Stipaničev, Marko Pecotić, Vladimir Garić i Filip Hozjak, koji su uz pratnju Revijskog orkestra i pod ravnanjem Dinka Apellta izveli agramerske pjesme.

Uz bogat program, na Trgu bana Josipa Jelačića, uz druženje, pjesmu, zabavu, ali nažalost i mnoštvo petardi, Zagrepčani i njihovi gosti dočekali su Novu 2019. godinu i na Zrinjevcu, Tomislavcu, Strossmayerovu trgu, Europskom trgu, pokraj Hrvatskoga narodnog kazališta. (Hina)

Foto/Igor Kralj/Pixsell

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI