“POLITIČKI DOGOVOR U ZAGREBAČKOJ ŽUPANIJI” Dražen Barišić: Platforma će zasigurno doprinjeti jednoj političkoj stabilnosti

“POLITIČKI DOGOVOR U ZAGREBAČKOJ ŽUPANIJI” Dražen Barišić: Platforma će zasigurno doprinjeti jednoj političkoj stabilnosti

Županijska organizacija HDZ-a, HSLS, Hrvatska stranka umirovljenika, Hrvatska narodna stranka-liberalni demokrati,, Stranka Bandić Milan 365, i Nezavisna lista Stjepana Kožića dogovorili su i danas potpisali Politički dogovor o suradnji u Skupštini Zagrebačke županije.

Skupina stranaka koje participiraju u Skupštini zagrebačke županije ,a koje su okupljene u koaliciji stranaka oko HDZ-a danas su potpisali politički dogovor o suradnji čime su okupili više od dvije trećine vijećnika Skupštine , rekao nam je Gradonačelnik Velike Gorice i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Dražen Barišić.

– Namjera je da usuglasimo stavove o bitnim temama koje se raspravljaju na Skupštini i da donesu usaglašene odluke o bitnim stvarima kao što su gospodarski, kulturni i socijalni interesi. Na taj će se način omogućiti boljitak svim stanovnicima županije ,a platforma će zasigurno doprinjeti jednoj političkoj stabilnosti. Što se tiće Velike Gorice nedavno je otvoren središnji kružni tok koji generira novi razvoj prometa u samom gradu. Za nekoliko tjedana se očekuje otvaranje zatvorenog bazena a tijekom listopada se očekuje da će proraditi rasvjeta na gradskom stadionu pa će se prvoligaške i međunarodne utakmice moći gledati i u noćnim terminima, rekao je Barišić.

-Još je dosta toga što se u Gorici radi i gradi , nastavio je Dražen Barišić, gradi se nova mrtvačnica na novom gradskom groblju, uređuje se muzej 153.brigade a tu je još i puno manjih ali vrlo bitnih projekata za Goricu. U gradu se, što posebno raduje, primjećuje značajna aktivnost privatnog sektora pri čemu treba spomenuti veliki distributivni centar Atlantik grupe.
Nogometaši Gorice su postali hit u Hrvatskoj nogometnoj ligi a sam grad , kaže Dražen Barišić, stoji iza kluba već duže vrijeme. Financijski je to zasigurno manje od onoga što oni doprinesu afirmaciji grada ali pomažemo i želimo da postanu stabilni prvoligaši.

Tekst i foto/Željko Krznarić

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI