Zagrebački faraon Bandić u Temi dana na HRT-u najavio kandidaturu za predsjednika RH

Zagrebački faraon Bandić u Temi dana na HRT-u najavio kandidaturu za predsjednika RH

Gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić gostujući sinoć u emisiji HRT-a Temi dana nije isključio mogućnost da se kandidira na predsjedničkim izborima 2019. godine i potvrdi da je uistinu faraon ne samo Zagreba već i države.

Ne vidim puno kvalitetnijih kandidata nego je predsjednik Stranke rada i solidarnosti i gradonačelnika Bandića koji je sa svojim suradnicima i sugrađanima u 18 godina Zagreb učinio istinskom europskom metropolom, kazao je čudnovati Bandić.

Imam dovoljno iskustva, imam dovoljno godina i mogao bih preuzeti veću odgovornost, rekao je Bandić. Ako se to dogodi, budite uvjereni na čelo grada će doći dama, istaknuo je gradonačelnik te dodao da u njegovom timu ima najmanje dvoje, troje ljudi koji bi ga mogli zamijeniti na funkciji gradonačelnika/ce Zagreba.

Bandić je podsjetio kako je bio kandidat na predsjedničkim izborima 2009. godine. Došao sam s livade i dobio 40 posto glasova – 840 tisuća. Nisam bacio koplje u trnje, ti glasovi nisu bačeni, rekao je Zagrebački faraon Milan Bandić, koji nam izgleda po koji više puta sprema iznenađenje.

Izvor/HRT/Foto/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI