Zagrebački gradonačelnik Tomašević: Sjednicu Gradske skupštine obilježit će i uhićenja

Zagrebački gradonačelnik Tomašević: Sjednicu Gradske skupštine obilježit će i uhićenja

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević u četvrtak je uoči prve radne sjednice zagrebačke Gradske skupštine istaknuo kako se nada dobroj i konstruktivnoj raspravi te da vjeruje da će ovu sjednicu obilježiti i uhićenja budući da je u Zagrebu to postala svakodnevica.

Tomašević je dodao kako ima još dosta stvari koje se trebaju raščistiti pa ukoliko istrage završe tako da se kaznena djela i utvrde, onda će biti još uhićenja.

Dodao je i da istražitelji prema informacijama koje ima danas nisu u Gradskoj upravi.

Rekao je kako očekuje kritike oko imenovanja članova Uprave i Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga, što je točka oporbenog Kluba gradskih zastupnika HDZ-a i HSLS-a, no i istaknuo kako će biti zanimljivo što će kritike upućivati ljudi koji su sjedili u Nadzornom odboru istog tog Zagrebačkog holdinga zadnjih nekoliko godina.

Zagrebački gradonačelnik Tomašević je rekao da neće prihvatiti niti jedan od 13 amandmana koje je predložio taj Klub koji se odnose na njegov prijedlog odluke o ustrojstvu i djelokrugu gradskih upravnih tijela, kojim se broj gradskih ureda smanjuje sa 27 na 16. Kaže kako su to populistički amandmani poput onoga da mora postojati gradski ured za EU projekte.

Ponovio je kako se uredi ne ukidaju već spajaju i prelaze u veći ured.

Autor/ Totalno/ Izvor/ Hina/ Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI