Zagrebački gradonačelnik Bandić Vatrenima: San ste pretvorili u stvarnost!

Zagrebački gradonačelnik Bandić Vatrenima: San ste pretvorili u stvarnost!

“Borili ste se lavovski, osvojili svjetsko srebro, a san pretvorili u stvarnost! Ispisali ste povijest i postali naša najuspješnija – pobjednička generacija”, poručio je u nedjelju hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Hvala vam Vatreni!

Borili ste se lavovski, osvojili svjetsko srebro, a san pretvorili u stvarnost! Ispisali ste povijest i postali naša najuspješnija – pobjednička generacija!

Trnovit put u kvalifikacijama i doigravanju, trijumfalni pohod kroz „skupinu smrti“, tri uzastopne utakmice na produžetke od kojih su dvije dobivene na jedanaesterce. Vraćali ste se iz ponora i pokazali zajedništvo, prkos, nepokolebljivu volju i ljubav prema svojoj domovini. Uvijek nesalomljivog duha i čudesne energije što guraju dalje, više – sve do samoga vrha – do srebra zlatnoga sjaja!

Na posljetku, pamtit ćemo i učiti najmlađe kako je mala i ponosna Hrvatska zasluženo stala uz bok velikanima i nastupila u finalu Svjetskog prvenstva, ostvarila ono što sanjaju mnogi a ostvaruju samo najbolji!

Čestitam od srca svim igračima, izborniku, stručnom stožeru i vodstvu reprezentacije ovaj nevjerojatan uspjeh! Hvala vam što ste nam vratili optimizam i pokazali snagu zajedništva, što ste kroz ovih mjesec dana našu domovinu predstavljali na najbolji mogući način pred očima čitavoga svijeta!

Neizmjerno smo ponosni na vas, jer bili ste u svemu veličanstveni i neponovljivi!

Vidimo se na veličanstvenom dočeku u Zagrebu!

Autor/H/B.B./Foto/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI