ZAGREBAČKI GRADONAČELNIK -Bandić o plaćanju najma stadiona Dinamu: Kad budu plaćali svi onda će i Dinamo

ZAGREBAČKI GRADONAČELNIK -Bandić o plaćanju najma stadiona Dinamu: Kad budu plaćali svi onda će i Dinamo

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić izjavio je u utorak da će Dinamo plaćati najam stadiona Gradu Zagrebu onda kada budu plaćali i svi ostali, a da će se ugovor za održavanje stadiona sklopiti u skladu sa zakonima.

“Kad budu plaćali svi, onda će i Dinamo. Dok ne budu, grad će snositi troškove održavanja stadiona, ne samo Dinama nego i svih drugih”, kazao je Bandić odgovarajući na upite novinara nakon proslave 15 godina rada Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba.

“Imate li vi nešto protiv Dinama možda?”, upitao je potom Bandić. Dodao je da treba pustiti Dinamo jer je riječ o kultnom nacionalnom klubu i simbolu Hrvatske.

Na novinarski upit hoće li posao održavanja stadiona dobiti tvrtka Dinamovog direktora Miljenka Sakomana Bandić je odgovorio da će postupiti u skladu sa zakonom. “Grad i gradonačelnik će potpisati sve što je u skladu s pozitivnim zakonskim propisima i Zakonom o javnoj nabavi.

Ja prvi prisežem da poštujem zakone i propise. Ne interesira me tko je u pitanju, samo da sve bude u skladu s propisima i zakonima”, rekao je Bandić.

Autor/H/B.B./Foto/Dubravko Miloslavić

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI