ČUVARI GRADA: Marko Rašić i zagrebačka policija zaslužuju da im se naklonimo do poda i kažemo jedno veliko HVALA!

ČUVARI GRADA: Marko Rašić i zagrebačka policija zaslužuju da im se naklonimo do poda i kažemo jedno veliko HVALA!

Svako vrijeme nosi svoje junake a ovakvo nevrijeme koje nas sa svih strana pritišće donosi puno takvih ljudi. Neke smo već spomenuli i pisali o njima a jedan od onih koji je svojim trudom zasjao u tami koronavirusa i potresa je svakako Marko Rašić, voditelj policijske uprave zagrebačke. Nije bio nimalo lak zadatak policijski u vrijeme kad traje epidemija korone a onda još dodatno zakomplicira situaciju i potres.

Brojni su zadaci koji su stajali pred policajcima. Trebalo je osiguravati područje potresa a i dalje nadgledavati one u samoizolacijama, a usput je valjalo obavljati sve redovne i osnovne zadatke policije, red, mir i sigurnost građana.

I sve je funkcioniralo na najbolji mogući način jer je čelni čovjek zagrebačke policije očito dobro razradio plan djelovanja. U takvim trenucima koji nas čine bespomoćnim ništa nije ljepše nego vidjeti policiju koja nas čuva i koja nam pomaže.

Stoga svi oni koji su danonoćno bili na terenu i ostavljali svoje obitelji kod kuće, te njihov šef Marko Rašić zaslužuju da im se naklonimo do poda i kažemo jedno veliko HVALA!

Tekst i Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE

KOMENTARI