ZAGREBAČKA POLICIJA UPOZORAVA:  zbog olujnog vjetra preporučuje se građanima da bez potrebe ne izlaze na otvoreno

ZAGREBAČKA POLICIJA UPOZORAVA: zbog olujnog vjetra preporučuje se građanima da bez potrebe ne izlaze na otvoreno

Policija uprava zagrebačka (PUZ) u ponedjeljak je zbog jakog i olujnog vjetra na području grada Zagreba i Zagrebačke županije objavila upozorenje u kojem preporuča građanima da bez potrebe ne izlaze na otvoreno.

“Zbog jakog i olujnog vjetra koji će i tijekom današnjeg dana puhati na području grada Zagreba i zagrebačke županije, preporučuje se građanima da bez potrebe ne izlaze na otvoreno. Pogotovo se to odnosi na starije osobe i djecu. Preporučamo građanima da koriste javni prijevoz. Također pozivamo građane da ne odlaze u okolno gorje. U slučaju potrebe za pomoći nazovite na žurni broj 112”, stoji u upozorenju PUZ-a građanima Zagreba i zagrebačke županije.

Državni hidrometeorološki zavod izvještava da će diljem Hrvatske u ponedjeljak biti vjetrovito te da ću u unutrašnjosti padati kiša, a u gorju čak i snijeg. Na Jadranu će biti promjenjivo oblačno uz mjestimičnu kišu i grmljavinsko nevrijeme. Vjetar na kopnu bit će umjeren do jak sjeverni i sjeveroistočni, s tim da će povremeno nastupati i olujni udari.

Autor: Hina/Totalno.hr/Foto: HRT Radio Sljeme

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI