Zagrebačka policija moli građane da im se jave ako na fotografiji prepoznaju napadača iz Sesveta

Zagrebačka policija moli građane da im se jave ako na fotografiji prepoznaju napadača iz Sesveta

Iz zagrebačke policije zamolili su građane da im se jave prepoznaju li na objavljenoj fotografiji odbjeglog muškarca kojeg sumnjiče da je u noći na srijedu u Sesvetama, u pokušaju da ga ubije, zapucao i s nekoliko hitaca ranio 56-godišnjaka.

“Molimo građane, ukoliko imaju saznanja o mogućoj lokaciji ili korisne informacije o osobi s fotografije, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da nam se jave na broj telefona 192”, poručili su u petak iz policije.

U srijedu oko 3.20 sati još uvijek službeno nepoznati muškarac u Sesvetama je zapalio automobil te ispalio više hitaca prema 56-godišnjaku, kojem je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava, a za napadačem je pokrenuta  intenzivna potragu.

U policiji ističu kako od građana traže pomoć u traganju za osobom koja im je poznata i dovodi se u vezu sa opisanim događajem, a koju sumnjiče za kaznena djela ubojstva u pokušaju, oštećenja tuđe stvari i dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

Portali navode kako je riječ o 53-godišnjem Ivanu Benku, koji je u Novoselsku ulicu u Sesvetama došao naoružan vatrenim oružjem te sa kanticom s benzinom, kojim je zapalio automobil ispred jedne obiteljske kuće, a lice je prekrio maskom.

Navodno je prvo zapucao prema kući, iz koje je izašao 56-godišnjak te je počeo pucati prema njemu, pogodivši ga u ruku i trbuh, nakon čega je napadnuti uspio pobjeći u kuću. (Hina)

Foto: Ilustracija/ PUZ

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI