Vrijeme je da se Tomislav Karamarko vrati u hrvatsku politiku, stekao je podršku i divljenje mnogih

Vrijeme je da se Tomislav Karamarko vrati u hrvatsku politiku, stekao je podršku i divljenje mnogih

Tomislav Karamarko, istaknuta osoba hrvatske politike, odigrao je značajnu ulogu u oblikovanju političkog krajolika Hrvatske države. Svojim dosadašnjim doprinosima i postignućima Karamarko je stekao podršku i divljenje mnogih.

Pružamo vam deskriptivnu analizu Karamarkove uloge u hrvatskoj politici, ispitujući njegove dosadašnje doprinose, trenutnu političku scenu i razloge zašto bi se trebao vratiti u političku arenu.

Tomislav Karamarko obnašao je nekoliko ključnih pozicija hrvatske politike, pokazujući svoju predanost javnoj službi za opće dobro hrvatskog naroda.

Kao čelnik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) od 2012. do 2016. Karamarko je proveo razne reforme koje su pozitivno utjecale na državu. Jedno značajno postignuće bila je njegova usredotočenost na borbu protiv korupcije, koja je u to vrijeme bila prevladavajući problem. Karamarko je uveo mjere za povećanje transparentnosti i odgovornosti unutar Vlade, čime je zaradio pohvale i javnosti i međunarodnih promatrača. Karamarko je i tijekom svog mandata kao prioritet stavio gospodarski razvoj i otvaranje radnih mjesta.

Odmjeren i umjeren, Tomislav Karamarko je prošao obrambeni Domovinski rat i to na najtežoj poziciji dok je bio načelnik PU Zagrebačke. Nije stvarao panike, jer kako je jednom izjavio – u panici bi više ljudi poginulo, nego kad padne granata za koju ne znamo kad je upućena.

Možda bi HDZ na čelu s Tomislavom Karamarkom ponovo imao najviše izgleda da formira domoljubnu koaliciju, da bude već sada sigurni pobjednik. Jedno su želje, drugo je osjećaj domoljublja u toj stranci. Da je malo više razuma Karamarko bi se našao na izbornim listama HDZ-a pa čak kao i nositelj.

Karamarko je uistinu istinski pravi rodoljub, domoljub puno veći od brojnih u hrvatskoj političkoj žabokrečini, a upravo to Jugonostalgičarima, kriminalcima i veleizdajnicima, i smeta. Kao šta smo pisali, on je kao armatura koju ni potres ne može uništiti.

Završit ćemo pisanje citatom prvog hrvatskog predsjednika: “Možete mi evo, uzeti i slobodu, pa i život, ali ne i misao, ne i istinu, ne i moj prilog povijesti naroda kojemu pripadam” (dr. Franjo Tuđman)

U nastavku prilažemo i linkove da vas podsjetimo što je ispravno za hrvatski narod.

Tekst i foto: Božidar Bebek/ Totalno HR

KAD BI HRVAT SPREMAN BIO! Kakav predsjednik treba Hrvatskoj? Tomislav Karamarko bi bio najbolji državnik poslije Tuđmana

Tomislav Karamarko poput armature koju ni potres ne može uništiti

ŠUŠKA SE, ŠUŠKA! Branitelji odlučili: Tomislav Karamarko biti će na čelu u ostvarivanju sna generacija i generacija hrvatskog naroda

NOVA POVIJESNA SITUACIJA ZA HRVATSKI NAROD: ŠTO TO ZNAČI BITI HRVAT?

KATEGORIJE
OZNAKE

KOMENTARI