Produžen rok nominacija za Odabrani proizvod godine 2021.

Produžen rok nominacija za Odabrani proizvod godine 2021.

Međunarodna licenca i koncept “Voted Product of the Year”, na hrvatskom “Odabrani proizvod godine”, i iduće će godine pokazati koji su to najinovativniji proizvodi na hrvatskom tržištu plasirani na police trgovačkih lanaca u posljednjih 18 mjeseci. Pored online nominacija i varijacija izgleda žiga za brendove, jednu od novina u 2021. predstavlja i istraživanje te izbor za “Odabrani proizvod godine” u kategoriji “Privatne robne marke” u kojoj iz godine u godinu svjedočimo sve intenzivnijoj borbi za naklonost kupaca.

O tome tko će osvojiti ovo prestižno međunarodno priznanje odlučit će isključivo kupci, kao ispitanici u transparentnom i nezavisnom istraživanju javnog mnijenja koje za “Odabrani proizvod godine” provodi renomirana agencija za istraživanje tržišta AC Nielsen, a nositelji ove laskave titule koja ima veliku težinu na tržištu bit će poznati početkom iduće godine nakon proglašenja pobjednika za svaku kategoriju.

Nakon tri uspješno održana izbora i širenja koncepta na zemlje regije, “Odabrani proizvod godine” za 2020. je zbog pandemije koronavirusa morao biti otkazan, no organizatori ističu kako je upravo zbog ovakvih okolnosti još važnije predstaviti kvalitetu tržištu i time stvoriti dodatnu vrijednost za kupce u 2021. godini.

“Čitav je niz efekata uzrokovanih pandemijom COVID-19, a jedan od njih je i brzo donošenje odluke kod odabira brojnih proizvoda u trgovini. Naš prepoznatljivi crveni žig zasigurno će kupcima olakšati taj proces pružajući im potvrdu kvalitete, inovativnosti i povjerenja kako bi što brže i efikasnije obavili svoju kupnju”, ističe Gregor Gorenc, direktor licence “Odabrani proizvod godine” za Adria regiju.

“Izdvajanje od konkurencije nikad nije bilo važnije i zato pozivamo sve potencijalne natjecatelje da nominiraju svoje proizvode. Rok za prijave produžen je do 31. prosinca 2020. godine”, naglašava Gorenc.

Što je “Odabrani proizvod godine”?

“Odabrani proizvod godine” najveća je svjetska nagrada za poboljšane, nove i inovativne proizvode.

Marketinški koncept djeluje u 45 država svijeta s istim ciljem: približiti kupce najboljim proizvodima na tržištu i nagraditi proizvođače za njihovu kvalitetu i inovativnost.

Početkom iduće godine hrvatski će kupci tradicionalno imati mogućnost ocijeniti najbolji proizvod i osigurati mu žig “Odabrani proizvod godine”.

Proizvodi s oznakom “Odabrani proizvod godine” u Hrvatskoj izabrani su isključivo prema odlukama hrvatskih kupaca na temelju zadovoljstva u njihovom korištenju. Proizvod dobiva pravo oznake crvenim žigom “Odabrani proizvod godine” na rok od 12 mjeseci nakon proglašenja rezultata. S jasnim i dobro vidljivim vizualom, kupcima se poručuje kako su proizvod ili usluga stekli ovo prestižno priznanje u transparentnoj i jednakoj utrci s konkurencijom, isključivo na osnovi glasova kupaca.

Činjenicu da ovaj žig označava zadobiveno povjerenje kupaca, dokazuje i podatak da proizvodi s oznakom “Odabrani proizvod godine” ostvaruju rast prodaje veći od 15 posto.

Foto: PRESS Adria – Voted Product of the Year

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI