VOLJA NARODA! Raspudić: “Most je uspio prikupiti potrebne potpise za referendum. Priča je završena!”

VOLJA NARODA! Raspudić: “Most je uspio prikupiti potrebne potpise za referendum. Priča je završena!”

MOST-ovac Nino Raspudić za N1 televiziju je rekao da su uspjeli “skupiti sve potrebne potpise” za referendumsku inicijativu za ukidanje covid-potvrda te da je referendum uspio i da je priča završena.

“Priča je završena, ali znajući povijest krađe referenduma u Hrvatskoj, apeliramo na naše volontere da čuvaju potpisne liste. U srijedu ćemo objaviti potpuni broj”, kaže, a na opasku da treba računati da će biti i nevažećih potpisa kaže: “To je faktor Lovre Kuščevića.” Sami će, kaže, prekontorlirati popise i neće dopustiti da ih tako lako odbaci”, rekao je Raspudić.

“Broj potrebnih potpisa i vrijeme je u Hrvatskoj bez presedana. Taj broj je ogroman i on je tao napravljen da bi se onemogućio referendum. Ali dobro, znali smo to i ušli smo u to. Dobar dio građana je prepoznao obe mučke napade na nas koji su dolazili iz medija, od strane vladajućih, od saborske oporbe. Od Keleminca do Pupovca. Čini se da su ljudi to prepoznali”, dodaje.

“Struka je degradirana prvi dan, kad su pjevačice, glumci, i ostali počeli govoriti o cijepljenju”, kaže Raspudić govoreći o Stožeru.

Na pitanje koliko je Mostu pomogao predsjednik RH Zoran Milanović kaže: “Mogao je izaći i potpisati.”

Izvor/ N1/ Foto: Ilustracija

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI