Hoće li vladajuća partija krasti na izborima? Pazite na Kuščevićevo brojanje glasova!

Hoće li vladajuća partija krasti na izborima? Pazite na Kuščevićevo brojanje glasova!

Moć vladajuće partije, poput nekadašnjeg saveza komunista čini sve da ostane i zadrži se na vlasti. Ono što je najopasnije način na koji to čini, dakle sve mimo volje naroda. Nominalno postoji demokracija, međutim nje zapravo nema na terenu.

Prvo, kad se uzmu mediji, tko ih kontrolira?

Drugo, puno odluka donesenih u mandatu Andreja Plenkovića nije volje hrvatskoga naroda! Zar to nije činila i komunistička partija?

Vrlo opasno je, a što već stidljivo pojedini mediji donose, a to je da HDZ ima „pripremljenu strukturu  glasača“  za izbore za EU parlament! Ne onih koji će izići na izbore fizički, nego onih koji su već registrirani i koji su mimo svoje volje okružili po diktatu partije. Samo vodstvo HDZ-a se hvali da imaju više od 300 000 članova, te da su to njihovi glasači.

Pitanje tko izići od njih fizički na izbore. To treba pratiti, brojati svakoga glasača koji dolazi!

Dok Hrvati po Australiji i drugdje diljem svijeta muče se prijeći tisuće kilometara da bi ispunili svoju obvezu, zato je Srbima u Republici Srbiji koji imaju hrvatsko državljanstvo omogućeno glasovanje na više mjesta. I to je partija omogućila po naputku Vlade.

Narod nije glup, a svačija gori do zore! Zato je obveza svih da se uključe u kontrolu brojanja glasačkih listića i fizički dolazaka na izborna mjesta, da se ponovno ne dogodi „referendumsko brojanje po Kuščeviću“!

Autor: Totalno.hr/Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI