ZAGREB – Vijećnici Gradske četvrti Gornja Dubrava posjetili “Centar za autizam”

ZAGREB – Vijećnici Gradske četvrti Gornja Dubrava posjetili “Centar za autizam”

Predsjednik Vijeća Gradske četvrti Gornja Dubrava Damir Oniško i vijećnici mr.sc. Andreja Marcetić, Ilija Sliško i Željko Pasarićek posjetili su Centar za autizam, sa svrhom podizanja svijesti o autizmu, i sa ciljem promicanja prava osoba s autizmom i poticanjem poštivanja različitosti.

Ravnateljica Centra Žarka Klopotan, dipl.def. specijalistica rane intervencije u edukacijskoj rehabilitaciji upoznala je vijećnike sa programima koje nudi Centar te sa postojećim poteškoćama.

Slijedio je prigodni glazbeno – plesni program učenika Centra, uz pozdrav i zahvalu ravnateljice vijećnicima i predsjedniku na dolasku, obraćanje predsjednika Vijeća gosp. Damira Oniška te obilazak ustanove na tri lokacije.

Vijećnici su predložili i razmotrili neke mogućnosti suradnje i povećanja vidljivosti ove problematike. Ravnateljica je izrazila zadovoljstvo uspostavljenom suradnjom Vijeća Gradske četvrti Gornja Dubrava i Centra, i nada se da će se ona nastaviti., priopćeno je iz Ureda predsjednika Vijeća Gradske četvrti Gornja Dubrava.

Foto/Vijeće Gradske četvrti Gornja dubrava

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI