(VIDEO) Zmajlović protiv zbrinjavanja otpada iz Zagreba na području Zagrebačke županije

(VIDEO) Zmajlović protiv zbrinjavanja otpada iz Zagreba na području Zagrebačke županije

Kandidat koalicije SDP-a i HSS-a za župana Zagrebačke županije Mihael Zmajlović (SDP) oštro se u ponedjeljak usprotivio zbrinjavanju otpada iz Zagreba na području te županije, a što je “politički dogovor HDZ-a i njegova protukandidata, aktualnog zagrebačkog župana Stjepana Kožića”.

„Najoštrije se protivimo da se otpad iz grada Zagreba zbrinjava na području Zagrebačke županije, ne samo zato što to smrdi na političke dogovore aktualnog župana Kožića i HDZ-a nego zato i što se to ne može dogodit”, kazao je Zmajlović na konferenciji za novinare ispred zgrade Zagrebačke županije.

„U kojem točno gradu Zagrebačke županije će se otpad iz Zagreba zbrinjavati i kolika je cijena koju je platio za podršku HDZ-a i takav jedan politički dogovor”, upitao je Zmajlović svog protukandidata Kožića.

Zmajlović ističe da se pitanje otpada mora riješiti suradnjom grada i županije i to na način da bude ekonomski i ekološki opravdano, a da Kožić “čini sve samo da očuva fotelju i poziciju”.

Konferenciju za novinare Zmajlovića došao je poslušati i HDZ-ov kandidat za zamjenika zagrebačkog župana Damir Tomljenović.

“Vidom da nas i protukandidati prate”, komentirao je Zmajlović. (Hina)

Foto: Press SDP Zagrebačke županije

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI