(VIDEO) Umirovljeni general Sačić, nositelj domoljubne koalicijske liste za zagrebačku Gradsku skupštinu: Zajedništvo nema alternativu. Moramo!

(VIDEO) Umirovljeni general Sačić, nositelj domoljubne koalicijske liste za zagrebačku Gradsku skupštinu: Zajedništvo nema alternativu. Moramo!

Koalicijska lista pet stranaka Hrvatskih suverenista, Generacije obnove, Neovisnih za Hrvatsku, Hrasta i Hrvatske konzervativne stranke za zagrebačku Gradsku skupštinu, predstavljena je u četvrtak, a nositelj Liste Željko Sačić poručio je: Zajedništvo nema alternativu. Moramo!.

“Ako se lijeva koalicija zove Možemo!, naša bi mogla imati slogan Moramo!. Mi, desno, moramo se pokrenuti i i moramo se udružiti. Mi moramo Zagrepčanima pružiti alternativu i mi to znademo”, poručio je Sačić na konferenciji za novinare ispred zgrade Gradske skupštine.

Rekao je da su oni desno, suvereno i nacionalno orijentirani te da im neće pasti na pamet da podrže da, primjerice, Budimir Lončar bude počasni građanin Zagreba.

Kao najveći problem istaknuo je saniranje posljedica potresa što se, nažalost, u Zagrebu ne rješava na način kako je trebalo, a problemi su i u prometu i gospodarstvu, prezaduženosti Grada, kriminalu i korupciji.

Za mlade se obitelji s djecom odvaja minimalno, a stariji članovi obitelji ne mogu u dom umirovljenika ako nemaju osam do 10 tisuća kuna mjesečno, dodao je.

Poručio je da Zagreb ne smije biti “pašaluk”.

Izvor/ Hina/ Foto: Screenshot/ Video: Hrvatski Suverenisti

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI