(VIDEO) Splitska policija zaplijenila više od četiri kilograma heroina i gotovo pola kilograma kokaina

(VIDEO) Splitska policija zaplijenila više od četiri kilograma heroina i gotovo pola kilograma kokaina

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga PU splitsko-dalmatinske uhitili su 39-godišnjaka kod kojeg su pronašli više od četiri kilograma heroina i gotova pola kilograma kokaina, a ta zapljena droge jedna je od najvećih u posljednjih godinu dana na splitskom području, izvijestio je MUP.

Uhićen je i u službene prostorije doveden 39-godišnji muškarac nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje. Utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je ostvario obilježja kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama. Protiv 39-godišnjeg muškarca podnesena je kaznena prijava, te je tijekom jutra predan pritvorskom nadzorniku.

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga su u sklopu kriminalističkog istraživanja obavili pretragu doma kojeg isti koristi na području Splita, te su pronašli i oduzeli naprijed navedenu veću količinu heroina i kokaina, navode u MUP-u.

Ova zapljena policijskih službenika Službe kriminaliteta droga u kojoj je oduzeto više od 4 kilograma heroina i 446 grama kokaina jedna je od najvećih i najznačajnijih u posljednjih godinu dana, ističe u priopćenju MUP.

Foto/video: MUP

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI