(VIDEO) Otkrivene sve Bandićeve nepodopštine vezane uz izgradnju dugo čekane sljemenske ljepotice “žičare”

(VIDEO) Otkrivene sve Bandićeve nepodopštine vezane uz izgradnju dugo čekane sljemenske ljepotice “žičare”

I tako, dok se nižu korupcije, svaki puta pomislite ovo je valjda zadnja. No, trenutno nas ovih dana zapljuskuje sve ono što se događa ili se događalo s izgradnjom žičare. A po mišljenju mnogih iz oporbe, riječ je o debeloj korupciji pa je napravljen i dokumentarni film, koji navodno otkriva sve Bandićeve nepodopštine vezane uz izgradnju dugo čekane sljemenske ljepotice.

Sada je netko snimio sedmosatni video materijal “Operacija žičara”, koji stoji na YouTubeu. Sedam sati o zagrebačkoj žičari, sa stotinama dokumenata i ugovora, s cijenama koje su konstantno rasle.

Bilo kako bilo, afere koje se pletu oko žičare, kap su u čaši koja bi se mogla proliti i potopiti Bandićeve želje da se dokopa sedmog mandata na čelu metropole. Upravo zbog toga smo već pisali kako bi Vesna Škare Ožbolt bila najpogodnija za novu gradonačelnicu Zagreba jer ima puno razloga za to.

Kao prvo Vesna Šakre Ožbolt, negdašnja ministrica pravosuđa, dolazi u trku za čelno mjesto Zagreba bez ikakvih afera. Željna je uvođenja reda u Zagreb kako bi svi Zagrepčani imali jednake uvjete za zapošljavanje, a ne da su u prednosti oni s rodbinskim i pajdaškim vezama. Vesna Šakre Ožbolt bi dakle, po svojim kvalitetama bila najpogodnija da je Zagrepčani izaberu za svoju gradonačelnicu. Sve drugo, palo bi u vodu, jer i sdepeovci i hadezeovci u mnogome ovise o Bandiću, koji im je zapošljavao rodbinu i prijatelje, i to bi bio samo čarobni zaokruženi krug u kojem bi i nadalje gubitnici bili oni koji pune gradski proračun.

Bude li sveopće želje da se Bandić sruši s trona onda bi svi trebali dati podršku Vesni Škare Ožbolt da grad odvede u normalno postojanje i da se sredstva poreznih obveznika troše za one projekte koji su Zagrebu neophodni.

Zato svi trebaju imati na umu da u svibnju sami rješavaju svoju sudbinu i da se odluče o tome kakvu sudbinu žele u gradu Zagrebu.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Božidar Bebek/ Video/ Izvor: Youtube/ Dragutin Saili/ Izvor/ Telegram

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI