(VIDEO) Nova pjesma klape Sv. Juraj HRM-a povodom 40. godišnjice Gospinog ukazanja: ‘Ostani s nama Kraljice mira’

(VIDEO) Nova pjesma klape Sv. Juraj HRM-a povodom 40. godišnjice Gospinog ukazanja: ‘Ostani s nama Kraljice mira’

Kako je izvijestio Informativni centar Mir iz Međugorja povodom 40. obljetnice Gospinih ukazanja u Međugorju klapa “Sveti Juraj”- Hrvatske ratne morarice snimila je novu pjesmu pod nazivom ‘Ostani s nama Kraljice mira’ za koju je glazbu i tekst napisao Franjo Kraljević, a vokalni aranžman Mario Božić.

U suradnji s Informativnim centrom Mir Međugorje spot je snimljen na prepoznatljivim lokalitetima Međugorja; Podbrdu – mjestu Gospina ukazanja kao i ispred i u župnoj crkvi Svetog Jakova u režiji AP studija iz Splita. Snimanje i režiju potpisuju Petar i Andrija Jurčević.

“Zaista nam je iznimna čast da smo mi hrvatski vojnici okupljeni u klapi Hrvatske ratne mornarice “Sveti Juraj” snimili ovu pjesmu i posvetili je Gospi u Međugorju u godini kada obilježavamo 20 godina našeg osnivanja i prvog javnog nastupa koji je bio upravo u Bazilici Pia X u Gospinu Svetištu u Lourdesu. Ova je snimka znak naše zahvalnosti i pobožnosti Gospi koja nas je sve ove godine čuvala u našem poslanju da u odori pobjedničke Hrvatske vojske pronosimo vrijednosti naše vjere i domoljublja. Nakon što smo snimili spotove za Gospine pjesme u najpoznatijim hrvatskim marijanskim svetištima; Mariji Bistrici, Trsatu, Solinu i Sinju, veseli nas što smo to mogli učiniti i u Međugorju za ovu predivnu pjesmu za koju sam uvjeren da će je ljudi rado slušati i pjevati”, izjavio je Marko Bralić, zapovjednik mornaričke klape iz Splita.

Fenomen Međugorja vezuje se uz tvrdnje šestero vidjelaca da im je 25. lipnja 1981. prvi put Gospa uputila poruke zbog čega je nazivaju Kraljicom mira.

Autor/ Totalno/ Izvor/ Informativni centar Mir Međugorje

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI