Pretukli mladića s posebnim potrebama iz Kaštela zbog novca: Scene koje je mučno gledati ubrzo su došle i do policije pa su nasilnici uhićeni

Pretukli mladića s posebnim potrebama iz Kaštela zbog novca: Scene koje je mučno gledati ubrzo su došle i do policije pa su nasilnici uhićeni

Splitska policija uhitila je dvojicu mladića povezanih uz uznemirujuću snimku koja se proširila društvenim mrežama koji su se fizički iživljavali nad mladićem s posebnim potrebama tražeći od njega novac, doznaje se u nedjelju u policiji.

“Vezano uz kriminalističko istraživanje koje se provodi u odnosu na javno objavljenu snimku u prostorije policije dovedene su dvije osobe koje se dovodi u vezu s događajem i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje”, priopćeno je iz PU splitsko-dalmatinske.

Naime, snimka trojice mladića i njihova sukoba proširila se društvenim mrežama u nedjelju. Na snimci se vidi i čuje kako dvojica od trećeg mladića traže da im vrati novac. On im odgovara da će nabaviti novac, no oni ga udaraju rukama i nogama. Mladić završava na tlu. Moli dvojicu nasilnika da mu daju rok za vraćanje novca i dobiva odgovor da ima dva dana za to. Iz splitske policije ranije su potvrdili da su u posjedu snimke.

“U posjedu smo snimke, pregledali smo je i intenzivno kriminalističko istraživanje je u tijeku”, kazala je za Dnevnik.hr glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Sanja Nazlić.

Neslužbeno se doznaje kako su dvojica nasilnika B.K. i M.P. od kojih je jedan kick boksač i upravo on nesretnom mladiću zadaje udarac nogom u glavu, od kojega pada na pod. Mladiću prijete i uvjetuju mu da im treba novac donijeti u roku od dva dana.

Čim su saznali za brutalno nedjelo svog člana, odgovorni iz Boksačkog kluba Leonid iz Kaštel Starog, isključili su ga iz članstva.

GOSPODO, POJAVILA SE SNIMKA JEDNOG OD NAŠIH BIVŠIH ČLANOVA KLUBA, PONAVLJAM BIVŠIH, JER ISTI TRENUTAK KADA SAMO SAZNALI…

Objavljuje Boksački klub LeonidNedjelja, 30. kolovoza 2020.

Autor/ Totalno.hr/ Izvor/ Dnevnik.hr/ foto: Screenshot/ Youtube

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI