Vesna Škare Ožbolt zna točno gdje su problemi u Zagrebu i što je važnije za njih ima i rješenja

Vesna Škare Ožbolt zna točno gdje su problemi u Zagrebu i što je važnije za njih ima i rješenja

Polako ali sigurno Vesna Škare Ožbolt pojačava svoju kampanju kao nezavisna kandidatkinja, što bi joj trebalo donijeti prednost, jer sigurno je da birači neće birati stranke nego ljude.

Gledajući objektivno, iza Škare Ožbolt nema stranke i nema onih koje bi kao što je to u bezbroj slučajeva viđeno, koje bi trebalo uhljebljivati u slučaju pobjede na izborima. S druge pak strane oko sebe je okupila mlade, neistrošene i stručne osobe željne dokazivanja.

Vesna Škare Ožbolt nije nova u politici i mnogi je se sjećaju kao osobu koja je vodila mirnu integraciju Podunavlja ali i kao ministricu pravosuđa. Rezultati su to kojima se može pohvaliti i koji govore kako je riječ o stručnoj osobi koja bi znala voditi metropolu.

A kako i sama kaže, kako zna točno gdje su problemi u gradu i što je važnije za njih ima i rješenja. O gradskim financijama odnosno dugovima će se moći govoriti tek kad se utvrdi pravi dug a po njenim riječima se taj dug može prevladati, na čemu jasno rade njeni mladi stručni lavovi.

Naravno, ne zaboravlja ni obnovu grada, financiranje najkritičnijih obveza te obratiti pozornost na dijelove grada bez kanalizacije i vodovoda, i ono najvažnije donijeti novi kvalitetan GUP.

Vesna Škare Ožbolt također očekuje da se i istražna tijela koja već godinama istražuju poslovanje grada, konačno oglase s nekim informacijama, a dok istražna tijela šute teško je ustvrditi nekome odgovornost za neka nedjela. A transparentnost je upravo ono što nedostaje, jer njoj je efikasno funkcioniranje upravo transparentno funkcioniranje. I to nije folskula, jer podsjetimo se upravo je ona na Internet stavila Gruntovnicu.

Autor/ Željko Krznarić/ Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI