Vesna Škare Ožbolt primila zahvalnicu Coerver nogometne akademije: Centar za ženski nogomet i bolji uvjeti za sportski razvoj svima u Gradu Zagrebu

Vesna Škare Ožbolt primila zahvalnicu Coerver nogometne akademije: Centar za ženski nogomet i bolji uvjeti za sportski razvoj svima u Gradu Zagrebu

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Zagreba, Vesna Škare Ožbolt prisustvovala je jučer, nogometnom treningu Coerver Akademije rekavši da želi u Zagrebu ostvariti kvalitetan sportski razvoj svima, gdje će se poboljšanjem uvjeta djeci omogućiti zdraviji život te je tom prigodom primila zahvalnicu Coerver nogometne akademije i kluba za podršku u razvoju Akademije.

U nedostatku vlastitog nogometnog igrališta, klub Coerver Coaching Croatia treninge održava u SC Savica kojim upravlja Ustanova za upravljanje sportskim objektima te zbog nedovoljnog broja dobivenih sati za korištenje i loših uvjeta za treniranje često su primorani trenirati na drugim lokacijama bez mogućnosti za kvalitetan rast i razvoj akademije za djevojčice, kaže u priopćenju kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba.

„To se treba promijeniti. Planiram suradnju i projekt za daljnji razvoj ženskog nogometa s ciljem otvaranja Coerver®️ Centra za ženski nogomet i pokretanje novog infrastrukturnog razvoja ženskog nogometa u Gradu Zagrebu“, rekla je Vesna Škare Ožbolt.

Nakon pregleda terena i zaključka da su nogometni tereni u vlasništvu Grada Zagreba u jako lošem stanju (bez odgovarajuće podloge i rasvjete), zaključeno je kako je nužno što prije početi ulagati u infrastrukturu gdje se odvija amaterski sport, navodi se u priopćenju.

„Želimo ostvariti kvalitetan sportski razvoj svima, gdje će se poboljšanjem uvjeta djeci omogućiti zdraviji život“, naglasila je Škare Ožbolt.

Prilikom posjete Vesna Škare Ožbolt primila je zahvalnicu Coerver nogometne akademije i kluba od strane Uprave na čelu sa Dinom Bartoluciem za podršku u razvoju Akademije.

Kao nova gradonačelnica raditi će na povećanju broja sportskih objekata, napretku amaterskog sporta, razvoju ženskog nogometa te izgradnji javnih sportskih igrališta na otvorenom, a time i povećanju broja građana koji se kontinuirano rekreiraju sportom, stoji u priopćenju.

Foto: PRESS Stožer Vesne Škare Ožbolt

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI