Vesna Škare Ožbolt: Pod „ljubavlju prema čovjeku“ krije se isključivo Bandićeva ljubav prema kumovima i prijateljima

Vesna Škare Ožbolt: Pod „ljubavlju prema čovjeku“ krije se isključivo Bandićeva ljubav prema kumovima i prijateljima

Vesna Škare Ožbolt se prema nekima prerano uključila u borbu za gradonačelnika grada Zagreba, što je potpuno deplasirano. Uostalom i drugi kandidati već naveliko vode svoje kampanje a čini nam se da se Škare Ožbolt u svom obraćanju na facebooku dohvatila prave teme.

Evo što ona kaže: Dario Juričan je u emisiji Nedjeljom u 2 rekao da se ne vidi u politici, no kako je njegova politička misija smijeniti Milana Bandića. Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić reagirao je na njegov istup rekavši kako će ginom, koji mu je za rođendan poklonio nesuđeni imenjak, nazdravit u svibnju iduće godine za sedmi mandat. Rekao je kako na izborima pobjeđuje neumorni rad i ljubav prema čovjeku, a ne jal i mržnja!

Mislim da treba pojasniti ove Bandićeve slogane i pretočiti ih u zagrebačku stvarnost: Pod „neumoran rad“ stoji u stvari stanje spaljene zemlje, prazna blagajna i minus u gradskom proračunu od preko 1 milijarde kuna, brojne financijske afere i 13 kaznenih postupaka koji se vode protiv gradonačelnika i dužnosnika gradske uprave.

Pod „brigom za čovjeka“ kriju se urbani prognanici, žrtve potresa čiji smještaj Bandić nije adekvatno riješio, kriju se oni i nesretnici iz centra grada koji ove zime nemaju grijanje, jer nisu u gradskom prioritetu s obzirom da su „stanove dobili nakon 1950 godine“.

Pod „ljubavlju prema čovjeku“ krije se isključivo ljubav prema kumovima i prijateljima.

Ne, nema „uopće jala i mržnje“, ima samo istine!

Na idućim lokalnim izborima vjerujem da neće pobijediti Uskokovi optuženici, niti će Milan Bandić slavlje zalijevati ginom jer će građani reći dosta njegovom modelu vladanja.

Kao što vidite jasno, britko i istinito, da svima bude jasno što ih čeka na predstojećim izborima.

Autor/ Totalno.hr/ Izvor/ Facebook/ Vesna Škare Ožbolt/ Foto: Screenshot/ HINA/ Daniel KASAP

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI