VESNA ŠKARE OŽBOLT OPASNA MNOGIM PROTUKANDIDATIMA

VESNA ŠKARE OŽBOLT OPASNA MNOGIM PROTUKANDIDATIMA

Vesna Šakre Ožbolt se osjeća kao da je najopasnija svim protukandidatima za gradonačelnika jer je napadaju sa svih strana. Mi smo već pisali kako će kampanja biti prljava, ali sve će to birači sami prepoznati i uvidjeti kome je stalo do fotelje a kome da Zagreb bude ljepši i bolji te da svi u njemu žive bolje i sretnije.

Mada su posljednje objede oko izbornog programa bile u rangu niskih udaraca ona čvrsto stoji iza toga da program ni u jednom dijelu nije nalik na neki tuđi jer radili su ga njeni suradnici koji znaju i nemaju potrebe od nekoga nešto „posuđivati“.

No, Vesna nije od jučer a netko tko ima puno utakmica u nogama navikao je primati udarce ali se istovremeno neće upuštati u takve igre. Ona nije ničiji igrač i iza nje ne stoji niti jedna stranka, pa je time razumljiv bijes ostalih jer kao samostalni igrač uzima glasove i lijevima i desnima. Kako je krenula tako će i nastaviti bez obzira što drugi misle, a ona misli na grad i građane.

Nakon potresa bilo joj je dosta kada je vidjela kako nitko nije reagirao mjesec i pol dana. Svi su gotovo pali na ispitu. Nakon godine dana ništa se nije napravilo. “Jučer sam bila u Čučerju, gdje se ljudi i dalje muče s formularima, ispunjavanjem zahtjeva. Jedna od prvih točaka mog programa je obnova zagrebačke jezgre, stambenih i javnih objekata, obiteljskih kuća”, rekla je sinoć u gostovanju na HTV-u Vesna Škare Ožbolt.

Jasno je da birači pomno prate što nude kandidati. Važno je mnogima da nikako ne poskupljuju režije te da novi gradonačelnik bude socijalno osjetljiv. Biranjem Šakre Ožbolt bi trebali odahnuti oni koji žive u dijelovima grada bez vode i kanalizacije jer će to biti fokus u unapređenju komunalne infrastrukture.

I ono što valja naglasiti na kraju, za razliku od nekih koji troše nemilice u kampanji, u njenoj će kampanji biti sve skromnije, a financira je svojim sredstvima i dijelom donacijama. I usprkos tome svojim programom i nastupom može računati da će ući u drugi krug a potom joj više neće stajati ništa na putu do useljenja u Gradsku upravu.

Piše: Željko Krznarić/ Foto: Izvor/ Facebook Vesna Škare Ožbolt

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI