Vesna Škare Ožbolt: Bandić se ne osvrće na kritike za ostvarenje megalomanskih, rasipničkih ambicija – “ŽIČARA KAO BLAMAŽA”

Vesna Škare Ožbolt: Bandić se ne osvrće na kritike za ostvarenje megalomanskih, rasipničkih ambicija – “ŽIČARA KAO BLAMAŽA”

Prva glasnogovornica i savjetnica bivšeg predsjednika dr. Franje Tuđmana, ali i saborska zastupnica, osnivačica Demokratskog centra te ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt, kandidatkinja koja se odlučila priključiti bitki za Zagreb žestoko se obrušila na društvenoj mreži facebook na još aktualnog gradonačelnika Milana Bandića zbog projekta izgradnje sljemenske žičare koja još nema uporabnu dozvolu a ispada uzaludno jedan od najskupljih projekata u Europi te se osvrnula na socijalnu neosjetljivost Bandića u vrijeme razornih potresa prema građanima Zagreba.

Objavu prenosimo u cijelosti:

ŽIČARA KAO BLAMAŽA

Usprkos probijenom proračunu i najskupljoj zimskoj investiciji ikada izvedenoj u Europi, na najvažniji skijaški događaj u godini, zagrebačka žičara nema potrebnu uporabnu dozvolu. Moraju se izvesti dodatna ojačavanja krova gornje postaje.

I sada na kraju ove priče o projektu žičara rezultat je slijedeći: imamo prostornu devastaciju – ružnu žičaru koja se ambijentalno ne uklapa u sljemenski ambijent, najskuplju žičaru (709 milijuna kuna trošak za sada), žičaru koja ne radi i na kojoj su probijeni svi rokovi za dovršetak i uporabu.

Zagrebačka žičara danas asocira na tvornicu glinice u Obrovcu koja je postala simbol promašenosti tadašnjeg politički motiviranog gospodarstva.

Projekt žičare samo je još jedan čvrst dokaz kako se loše i stihijski upravlja gradom i baca u bunar novac građana Zagreba.

I dok potresi razaraju Banovinu, ljudi pogibaju, a Zagreb se trese u novim podrhtavanjima, Bandić se ne osvrće na kritike i ljutnju i nastavlja s nekontroliranim trošenjem novca Zagrepčanki i Zagrepčana za ostvarenje megalomanskih, rasipničkih ambicija.

Žičara će biti posljednja, izbori su ipak blizu, napisala je Škare Ožbolt.

Na lokalnim izborima preostaje nam za vidjeti hoće li Zagrepčani i Zagrepčanke reći dosta Bandićevom modelu vladanja.

Autor/ Totalno.hr/ Izvor/ Facebook/ Foto: Screenshot

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI