VELIKA PODRŠKA ČLANOVA: Gradonačelnik Zaprešića i član Predsjedništva HDZ-a Željko Turk predao preko 1900 potpisa za kandidaturu predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije

VELIKA PODRŠKA ČLANOVA: Gradonačelnik Zaprešića i član Predsjedništva HDZ-a Željko Turk predao preko 1900 potpisa za kandidaturu predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije

Hrvatska demokratska zajednica je daleko najjača stranka u Hrvatskoj. Kad se govori o lokalnim razinama za što se HDZ odlučio na nastavak unutarstranačkih izbora kako bi gradski i županijski kandidati stekli legitimitet pred lokalne izbore.

Kandidature za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije predao je gradonačelnik grada Zaprešića Željko Turk i odvjetnik te predsjednik suda časti u HDZ-u Damir Mikuljan. Iako je članstvo jasno pokazalo da želi Željka Turka koji je prikupio preko 1900 potpisa, što je puno više od 379 potpisa koliko je bilo potrebno, a potreban broj potpisa za kandidaturu za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije predao je i Damir Mikuljan.

IZVOR: FACEBOOK

Izbornom povjerenstvu predani su danas u stranačkim prostorijama potpisi potrebni za moju kandidaturu za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a, a potpise su predali i kandidati za potpredsjednike Javor Bojan Leš, Tomislav Landeka, Tomislav Masten i Božidar Škrinjarić. Zahvaljujemo našim članovima na velikoj podršci jer smo prikupili preko 1900 potpisa, što je puno više od 379 potpisa koliko je bilo potrebno za pravovaljanu kandidaturu, napisao je Turk na facebooku. To sve govori da članstvo i mnogi drugi podržavaju Turka i da mu se smiješi velika pobjeda na unutarstranačkim izborima.

Za potpredsjednike u timu Damira Mikuljana kandidirali su se Marica Mikec, Josip Mahović, Tomislav Lukšić i Franjo Lazanin.

Sve u svemu, ovo sve vodi pobjedi Željka Turka i njegovog užeg tima za potpredsjednike.

Ovo je jedna od najboljih županijskih organizacija Hrvatske demokratske zajednice koju će Željko Turk očito voditi prema pobjedi na lokalnim izborima.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Screenshot/ Izvor/ HDZ

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI