Vatrepolisti Mladosti družili se na Cvjetnom trgu s građanima

Vatrepolisti Mladosti družili se na Cvjetnom trgu s građanima

Lijepo sunčano subotnje prijepodne vaterpolisti Mladosti su iskoristili da se na Cvjetnom trgu druže sa Zagrepčanima te da ujedno predstave početak nove szone na čelu sa novom upravom.

-Cilj ovog druženja je da približimo vaterpolo građanima – rekla je nova predsjednica kluba Ana Stojić Deban – te da ih upoznamo s nadolazećom sezonom u kojoj Mladost ima velike planove. Što se tiće nove uprave, cilj nam je stabilizirati klub i dovesti ga opet tamo gdje je nekada bio, u sam vrh vaterpola. Radi se na financijskoj konsolidaciji kako bi se igračima omogućilo da nesmetano igraju i osvajaju trofeje.

Mladost čeka izuzetno teška i zahtjevna sezona kaže trener Zoran Bajić. Igrat ćemo na tri kolosijeka-regionalnoj ligi, hrvatskom kupu i liga prvaka po grupama. Nemamo imperativa a želja nam je da pokažemo što kvalitetniju igru a samim tim se nadamo i dobrim rezultatima. Cilj nam je u svakom slučaju da se približimo dubrovačkom Jugu i da se kvalitetno predstavimo na europskom planu. Grupa nam nije laka ali probat ćemo odigrati što bolje i svima je želja vratiti one stare uspješne dane Mladosti.

„Žapci“ su se nakon predstavljanja družili s prisutnim građanima a organiziran je i kviz s vrijednim nagradama a vaterpoliste je došla pozdraviti i zamjenica radonačelnika Olivera Majić.

Piše/Željko Krznarić/Foto/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI