Vladimir Putin uručio medalje Vatrenima,  Hrvatska predsjednica Grabar-Kitarović zagrlila Modrića i zaplakala!

Vladimir Putin uručio medalje Vatrenima, Hrvatska predsjednica Grabar-Kitarović zagrlila Modrića i zaplakala!

Hrvatska je ostvarila svoj drugi najbolji rezultat u povijesti, nakon trećeg mjesta 1998. godina. Nakon što su Kylian Mbappe i Luka Modrić dobili nagrade za najboljeg mladog, odnosno najboljeg igrača turnira, francuski igrači Hrvatima su priredili špalir i ispratili ih pljeskom do pozornice.

Medalje su igračima uručili FIFA-in predsjednik Gianni Infantino i ruski predsjednik Vladimir Putin. Do njega su stajali francuski predsjednik Emmanuel Macron i hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je na pozornicu došla u hrvatskom dresu.

Luka Modrić i Kylian Mbappe proglašeni su za najbolje igrače svjetskog prvenstva u Rusiji 2018 i dobili su za nagradu Zlatnu loptu.

Zlatnu loptu Luka Modrić primio je iz ruku predsjednika FIFA-e Đanija Infantina, a hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, koja je također bila dio ceremonije proglašenja najboljih, zagrlila je Modrića i zaplakala!

Čestitkama nakon finala pridružilo se Vijeće Europe, organizacije 47 članica sa Starog kontinenta. “Vijeće Europe u Strasbourgu čestita zemlji koja joj je domaćin, Francuskoj, na osvajanju Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018., a također i Hrvatskoj, na zasluženom drugom mjestu”, stoji u čestitki.

Autor/H/B.B./Foto/Reuters

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI