Bandić uputio čestitku Vatrenima: “Maestralna izvedba „kockastog“ orkestra, tima pravih nogometnih znalaca pod ravnanjem sjajnog izbornika”

Bandić uputio čestitku Vatrenima: “Maestralna izvedba „kockastog“ orkestra, tima pravih nogometnih znalaca pod ravnanjem sjajnog izbornika”

Sinoć su se okupili članovi Foruma mladih Stranke rada i solidarnosti 365 Milan Bandić u Praškoj ulici u prostorijama stranke Milan Bandić 365 – Stranka rada i solidarnosti ne bi li udružili svoja srca i glasnice i skupa bodrili našu reprezentaciju na utakmici Hrvatska – Engleska.

Svi vidno raspoloženi i oboružani pozitivnom energijom navijali su za naše Vatrene. Utakmici se na samom početku pridružio predsjednik stranke Milan Bandić. Bodriti su došli i zamjenica gradonačelnika doc.dr.sc. Olivera Majić.

Nakon fenomenalne pobjede u polufinalnom dvoboju protiv reprezentacije Engleske u Moskvi te plasmana u finale Svjetskog nogometnog prvenstva, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je igračima, stručnom stožeru i vodstvu Hrvatske nogometne reprezentacije čestitku, u kojoj stoji:

Bravo Hrvatska! Kakva utakmica, kakva pobjeda, kakav uspjeh! Bila je to drama na hrvatski način, maestralna izvedba „kockastog“ orkestra, tima pravih nogometnih znalaca pod ravnanjem sjajnog izbornika. Svim igračima, izborniku, stručnom stožeru i vodstvu čestitam od srca u ime svih Zagrepčanki i Zagrepčana i svoje. Zahvaljujem vam na silnoj radosti što ste je potaknuli vašom igrom, ovom i svim dosadašnjim pobjedama, vašim stavom, energijom i optimizmom kojim zračite. Hvala vam na pokazanom nogometnom umijeću, na srčanosti kojom branite boje Hrvatske, na zajedništvu koje može biti primjer i putokaz kako se dolazi do cilja i vrhunskih rezultata.

Velika Engleska je iza nas, a na putu je ostala još samo jedna prepreka. Vjerujemo u vas i znamo da ćete u finalu ostaviti srce na terenu. Već sada ste ispisali priču za povijest, za legendu. Bez obzira na rezultat vi ste naši heroji i pobjednici ali, kao što i sami znate reći: kad smo već tu zašto ne do kraja! Sretno vatreni! Idemo dalje!

Predsjednica Foruma mladih GO Grada Zagreba stranke rada i solidarnosti 365 Milan Bandić Natalija Prica Oreški čestitala je Vatrenima uz poruku:

“Izuzetno sam ponosna što je naša nogometna reprezentacija postigla najbolji rezultat do sada na svjetskom prvenstvu, navijam za naše Vatrene od početka i pratim sve utakmice, a želim im puno sreće i uspjeha u nedjelju!”Foto/Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI