SRCE VATRENO: Dresovi ‘Vatrenih’ s utakmice protiv Mađarske na aukciji u humanitarne svrhe za pomoć djeci i mladima

SRCE VATRENO: Dresovi ‘Vatrenih’ s utakmice protiv Mađarske na aukciji u humanitarne svrhe za pomoć djeci i mladima

Hrvatska nogometna reprezentacija bit će prva na svijetu koja će sve nošene dresove s jedne natjecateljske utakmice dati na online aukciju u humanitarne svrhe za pomoć djeci i mladima.

Nakon utakmice protiv Mađarske, Modrić, Rakitić, Perišić, Lovren, Vida i drugi članovi momčadi svjetskih doprvaka dat će dresove koje su nosili na utakmici za aukciju od koje će prihodi ići u Zakladu Vatreno srce, koju su osnovali i koju vode hrvatski reprezentativci i izbornici. Već niz godina, Vatreni putem Zaklade pomažu djeci i mladima, pa su tako prošle godine donirali značajna sredstva Klinici za dječje bolesti te akciji Korak u život.

Svi dresovi koji su nošeni na utakmici bit će dostupni za ponude na online aukciji na internetskoj stranici www.matchwornshirt.com. Od početka utakmice omogućeno je dati svoje ponude, a aukcija će završiti nakon četiri dana. Svi dresovi započet će s cijenom od 89 eura, s uključenim troškom dostave bilo gdje na svijetu.

Svaki dres imat će oznaku utakmice Hrvatska – Mađarska te će biti potpisan od strane reprezentativca koji ga je nosio.

Uključite se u akciju na stranici www.matchwornshirt.com, podržite rad zaklade Vatreno srce i priuštite sebi ili svojim najmilijima uspomenu za cijeli život!

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Hrvatski nogometni savez (HNS)

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI