UZ PJESMU I PLES Tomašević Zagrepčankama i Zagrepčanima poželio sve najbolje i život “bez svih maski”

UZ PJESMU I PLES Tomašević Zagrepčankama i Zagrepčanima poželio sve najbolje i život “bez svih maski”

Uoči novogodišnjeg dočeka na Trgu, zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević obišao je beskućnike u prenoćištu u Kosnici, a potom i zaposlenike u Nastavnom zavodu za hitnu medicinu Grada Zagreba, u Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Zagreba i Policijskoj upravi zagrebačkoj, kako bi dežurnim djelatnicima iskazao zahvalnost i dao podršku.

Okupljene na glavnom zagrebačkom Trgu, u Novu godinu uveo je poznati pjevač Davor Gobac i njegova grupa Psihomodo Pop pjesmom “Sve će biti u redu”, a to je ujedno bila i poruka zagrebačkog gradonačelnika koji je Zagrepčankama i Zagrepčanima poželio sve najbolje i život “bez svih maski”.

“Novogodišnja čestitka svima nama jest da budemo zdravi i da se vratimo životu koji smo živjeli prije pandemije. Ova godina je bila iznimno teška za sve, pa tako i u Gradu Zagrebu. Moja očekivanja za sljedeću godinu su da pandemija postane prošlost, da maske gledamo samo u kazališnim predstavama”, kazao je gradonačelnik čestitajući sugrađanima novu 2022. i poželjevši im obilje radosti, uspjeha i ljubavi.

Zagrepčani i njihovi gosti Novu godinu su dočekali uz Kvartet trombona Zagrebačke filharmonije koji je u 20:00 započeo s izvedbom najpoznatijih hitova grupe Queen, a potom su na pozornicu stigli mladi izvođači snažnih vokala, poznati po nastupima u TV emisijama The Voice i A strana. U 23:30 je na scenu stupio Psihomodo Pop koji je s ostalim izvođačima Zagrepčane i njihove goste u novu 2022. uveo uspješnicom Sve će biti u redu.

Foto: Ilustracija/ Izvor/ Grad Zagreb

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI