HOĆE LI HDZ USPJETI NA LEĐIMA DAVORA BOŽINOVIĆA DOBITI PARLAMENTARNE IZBORE? SVE JE MOGUĆE!

HOĆE LI HDZ USPJETI NA LEĐIMA DAVORA BOŽINOVIĆA DOBITI PARLAMENTARNE IZBORE? SVE JE MOGUĆE!

Kad bi sada netko tko simpatizira HDZ trebao zaokružiti samo jednu osobu, vjerujemo da bi od svih hadezeovaca i građana RH najviše puta bilo zaokruženo ime Davora Božinovića.

Božinoviću se sve posložilo u vremenu iza nas, a on je znao kako odgovoriti na sve izazove. Nije bilo lako, da se razumijemo. To što je on napravio sve dobro, ne znači da bi netko na njegovom mjestu isto tako dobro odradio posao. Kao ministar unutarnjih poslova gurnut je u vatru pandemije da vodi stožer o kojem je sve ovisilo. Pribojavali smo se najcrnijeg scenarija kakav se odvijao u Italiji i Španjolskoj, ali stožer i sa Božinovićem na čelu su postavili standarde hrvatskog modela koji se pokazao kao odličan.

To što su s vremenom oporbenjaci počeli zavirivati u politička uvjerenja članova stožera nema veze sa zdravom pameti. Ali, zanimljivo je da je takva rabota krenula kad je val epidemije splasnuo i kad više nije bilo takve opasnosti.

No, nije to Božinoviću bilo jedina preokupacija. Valjalo je Hrvatsku štiti od kriminala, nadgledati provođenje mjera protiv korone. I u tome se Božinović pokazao kao iskusan čovjek i stručnjak.

Kriminalci su se zavukli u mišje rupe a i stopa kriminala nakon potresa nije zabilježila porast. Sve je to Božinović, blagog lica kojeg su mnogi doživljavali kao nekoga svog, rješavao smireno i odlučno.

Zato, možemo reći da je Davor Božinović unaprijed pobjednik svoje izborne jedinice i da je u HDZ-u još više takvih lica, ne bi trebali strahovati. Ali jedan je Davor Božinović.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE

KOMENTARI