Uručene zahvalnice predavačima-sudionicima Domovinskog rata

Uručene zahvalnice predavačima-sudionicima Domovinskog rata

Načelnik PU varaždinske Predrag Benčić zajedno sa zamjenikom Darkom Blažijem danas, 21. prosinca, uručio je zahvalnice bivšim djelatnicima Policijske uprave, istaknutim sudionicima Domovinskog rata. Uručenje zahvalnica upriličeno je u Policijskoj upravi varaždinskoj.

Policijska uprava varaždinska već niz godina organizira stručno usavršavanje za policijske službenike o svim područjima iz domene policijskog rada. Ove godine u nastavu je uključeno i predavanje na temu „Policijska uprava varaždinska u Domovinskom ratu“.  Predavanje su održali predavači Darko Posavec, Dragutin Špac i Ivan Piskač, a koji su i sudjelovali u Domovinskom ratu.

Načelnik Benčić je zahvalio predavačima na angažmanu i na promicanju istine o Domovinskom ratu. Također je istaknuo da smo kao Policijska uprava jedini koji imamo takav način edukacije i da mladi naraštaji ne znaju o tome, te su iz prve ruke dobili iskustveno svjedočanstvo.

Sva trojica su se tom prilikom zahvalila Policijskoj upravi što je prepoznala potrebu upoznavanja mladih naraštaja o Domovinskom ratu, uz uvjerenje da će se i dalje nastaviti s takvom praksom.

Isto tako, načelnik Benčić je najavio daljnju suradnju uz napomenu da im Policijska uprava varaždinska i njezini djelatnici stoje na raspolaganju za sve njihove potrebe, stoji u priopćenju MUP-a.

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI