UNUTARSTRANAČKI IZBORI Milijan Brkić “Vaso” prelomio: najavljuje kandidaturu za šefa HDZ-a?

UNUTARSTRANAČKI IZBORI Milijan Brkić “Vaso” prelomio: najavljuje kandidaturu za šefa HDZ-a?

Zamjenik predsjednika HDZ-a i potpredsjednik Hrvatskog sabora Milijan Brkić zvani “Vaso”, najavio je da će se kandidirati za predsjednika HDZ-a na unutarstranačkim izborima. Navodno bi Milijan Brkić svoju kandidaturu za šefa stranke trebao objaviti sutra, u nedjelju, 9.veljače.  Time se Brkić pridružio trojcu desnice HDZ-a Stieru, Penavi i Kovaču u rušenju Plenkovića, a još nije izgledno ni potpuno odustajanje i bivšeg šefa stranke Tomislava Karamarka. Zašto je Vaso prelomio? Sve je više nezadovoljnih u HDZ-u zbog poraza njihove kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović na predsjedničkim izborima, koaliciji sa HNS-om, SDSS-om i vođenju politike stranke koju vodi šef HDZ-a i premijer Andrej Plenković.

Poraz Andreja Plenkovića na unutarstranačkim izborima u HDZ-u ne očekuje samo Brkić već i Kovač, Milošević, Penava i mnogi drugi koji sada javno daju podršku Plenkoviću, a jedva čekaju da izgubi HDZ kako bi ga mogli uništiti.

Milijan Brkić:  “Nisam ja rođen da budem zamjenik”.

Vrlo ambiciozni Milijan brkić, vrlo sumnjive karizme, rezultata i sposobnosti, on je imao svoje prste u mnogim aferama HDZ-a, a sada želi preuzeti kormilo stranke? Ako je to nova politika HDZ-a onda možemo reći da vjerodostojno svi trebaju kolektivnu terapiju.. Ako se Brkić odriče najbližih suradnika i prijatelja kao što se odrekao Karamarka, pa i onih koji su ga stvorili, onda tko se treba zapitati o svojoj odgovornosti? A to je Plenković! Tko će koga podržati još uvijek nije jasno. U HDZ-u su složni u jednom, a to je da potencijalni kandidati trebaju u interesu stranke razmisliti u kojemu smjeru žele da HDZ ide…Kad se netko predstavlja , bilo pojedincu ili širem auditoriju, uvijek nastoji prikazati se u najboljem svijetlu. A to Vaso Brkić čini jako dobro! Tad, a što je i logično, iznosi ono najbolje izbjegavajući sve ono što bi mu moglo pokvariti imidž. Uvjeren sam da se slažete kako se jedino budalast čovjek može predstavljati svojim negativnostima.

Može se netko slagati ili ne slagati, ali sve karte su na stolu i igra Brkića i ekipe još traje…

Autor: Totalno.hr/ Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI