SP Rusija: Na tribinama hrvatska predsjednica Grabar-Kitarović, Medvjedev, Infantino

SP Rusija: Na tribinama hrvatska predsjednica Grabar-Kitarović, Medvjedev,  Infantino

Utakmicu četvrtfinala svjetskog prvenstva između Rusije i Hrvatske na tribinama olimpijskog stadiona Fišt u Sočiju pratili su brojni uglednici među kojima i premijer Ruske Federacije Dmitrij Medvedev, te hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Na utakmici je bio i predsjednik Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Gianni Infantino, ruski ministar sporta Pavel Kolobkov, dopredsjednici ruske vlade Olga Golodets i Vitalij Mutko, guverner Krasnodarske regije Veniamin Kondratijev.

Na utakmicu je stigao i hrvatski veleposlanik u Rusiji Tončić Staničić, naravno bio je tu i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker, te njegov ruski kolega Aleksander Alajev.

Rusko – hrvatski ogled pratio je i predsjednik Američkog nogometnog saveza Carlos Cordeiro, brojne nogometne legende među kojima i naš Goran Vlaović, te Rus Aleksej Smertin.

Među posebnim gostima bio je i Nikita Simonjan (91), najbolji strijelac u povijesti Spartaka, te bivši sovjetski reprezentativac koji je igrao za “Zbornaju” na svjetskom prvenstvu 1958. u Švedskoj gdje je SSSR stigao do četvrtfinala. (Hina)

Foto/Igor Kralj/Pixsell

KATEGORIJE
OZNAKE

KOMENTARI