TOMISLAV KARAMARKO JE DOMOLJUB I NARODNJAK, ZAŠTO HDZ TO NE POŠTUJE!?

TOMISLAV KARAMARKO JE DOMOLJUB I NARODNJAK, ZAŠTO HDZ TO NE POŠTUJE!?

Bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko se u ovo vrijeme očekivanja raspisivanja parlamentarnih izbora našao na udaru onih iz svoje stranke. Puno je spinova izniklo iz redova HDZ-a kad je u pitanju Karamarko, koji je bio u kratkotrajnoj vladavini Hrvatske s Mostom. I kad se pogleda malo unazad onda je jasno da je Most bio taj koji je rušio Vladu RH a ne Karamarko i HDZ. Karamarko je u tom naletu srušio Most nezavisnih lista da im pokaže i dokaže da su bili vrlo nebitan dio te domoljubne priče. O stvarima koje su uslijedile u HDZ-u bolje da ne pišemo jer mnogo kostura bi izletjelo iz ormara. I dok Tomislav Karamarko živi svakodnevni život člana HDZ-a mnogi njegovi stranački prijatelji bi željeli da ga ne vide više u stranci.

Spinovi poput Karamarko ide na izbore sa Škorom ili Karamarko ide na izbore s Brunom Esih su samo želje onih koji bi Karamarka izbacili iz HDZ-a. A takvu su sudbinu doživjeli mnogi od onih koji čiste na svoj način i po svom ukusu slažu ekipu u stranci. U toj priči se najčešće pojavljuje ime doktora Ivana Čelića koji je svojim potpisom iz stranke izbacio i poznatog književnika i novinara Željka Krznarića. Iz pouzdanih izvora saznajemo kako on čeka samo trenutak da to isto napravi s Tomislavom Karamarkom.

Tomislav Karamarko je utemeljitelj HDZ-a, rođen je Zadru 1959.,a u Zagrebu je završio studij povijesti na Filozofskom fakultetu. Aktivno je sudjelovao u pripremi prvih višestranačkih demokratskih izbora u Hrvatskoj i obrani zemlje. Među ostalim obnašao je i dužnost načelnika zagrebačke Policijske uprave, te je od 1996. do 1998. bio pomoćnik ministra unutarnjih poslova sve do funkcije ravnatelja Protuobavještajne agencije, a 2006. postao je ravnatelj Sigurnosno-obavještajne agencije. Na dužnost ministra unutarnjih poslova dolazi 2008. To je samo djelić povijesti koju iza sebe ostavlja Karamarko.

Tomislav Karamarko je istinski pravi rodoljub puno veći od brojnih hadezeovaca a upravo to njima i smeta. Da je malo više razuma on bi se našao na izbornim listama pa čak kao i nositelj. Bolje rezultate bi postigao nego većina onih koji će se na listama naći. A neki razmišljaju da ga maknu iz stranke. Čudno i neobjašnjivo.

Autor/ Božidar Bebek/ Foto: Izvor/ Facebook/ HDZ/ Tomislav Karamarko

KATEGORIJE
OZNAKE

KOMENTARI