Tomislav Karamarko daje autentičnost HDZ-u

Tomislav Karamarko daje autentičnost HDZ-u

Tomislav Karamarko – autentični HDZ-ovac je zaboravljen. Možda nije poželjan aktualnom vodstvu HDZ-a, ali njegove zasluge nitko ne može zanijekati. I to narod ne zaboravlja. Karamarko, Gavran, Petrač i ostali, izložili su svoje živote, kao mladi intelektualci stavili glavu na panj za samostalnu Republiku Hrvatsku. Bili su pobočnici prvoga demokratski izabranoga predsjednika dr. Franje Tuđmana koji ih je vješto rasporedio po uredima da mogu dati svoj doprinos. Karamarko je dao ogroman doprinos, kroz kabinete (to je više na razini tajne), a i kao načelnik MUP-a, pomoćnik ministra, ministra i šefa Sigurnosno obavještajne agencije (SOA) i drugih poslova kad je bilo najteže u srpskoj agresiji na Hrvatsku, a isto tako i u borbi protiv demokracije. Pod vodstvom Karamarka razgolićeni su kriminalci, lažni branitelji ljudskih prava, te niz skrivača u „antihrvatskim“ udrugama!

Činjenica je da je, uz Vesnu Škare, Karamarko bio jedan od miljenika i osoba povjerenja dr. Franje Tuđmana. Odradio je brojne poslove za koje mnogi ne znaju. Zar je bilo lako voditi MUP Grada Zagreba pod granatama? Savršeno je sve odradio! Potiho, ali savršeno. To je Karamarko koji je potreban HDZ-u.

Vratimo se u politiku, njegovim povratkom u vrh HDZ-a dobila bi se izvorna autentičnost, a ne razvodnjavanje koje forsiraju tzv. „europejci“.

Autor: Božidar Bebek

About Author

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI