Tomašević: “Očito je da je nekako pravi kandidat HDZ-a Milan Bandić”

Tomašević: “Očito je da je nekako pravi kandidat HDZ-a Milan Bandić”

Saborski zastupnik te kandidat za gradonačelnika Zagreba Tomislav Tomašević iz stranke Možemo u N1 Studiju uživo komentirao je predstojeće lokalne izbore i HDZ-ove potencijalne kandidate za gradonačelnika Zagreba rekavši da je nekako pravi kandidat HDZ-a Milan Bandić.

“Ako je to spalo na dva zastupnika u Gradskoj skupštini, ili Hermana ili Filipovića, očito je da to nije bio prvotni plan HDZ-a i očito je da im se izjalovilo to s Vanđelićem. Ja pretpostavljam da se izjalovilo upravo na tome što je Vanđelić htio ipak odriješene ruke s obzirom na postizbornu koaliciju s Milanom Bandićem, a HDZ nije bio na to spreman i sad premijer tvrdi da su to još bolji kandidati od Vanđelića. Onda mi nije jasno zašto ih nisu istaknuli odmah. Očito da nisu to najjače opcije HDZ-a”, rekao je Tomislav Tomašević u N1 Studiju.

“Očito je da je nekako pravi kandidat HDZ-a Milan Bandić”, dodaje Tomašević.

Za šefa Fonda za obnovu Damira Vanđelića kaže: “Mislim da bi bilo dno dna da zato jer ih je Vanđelić, da to tako kažem, otkantao na kraju izbor ravnatelja Fonda za obnovu bude popraćen političkim motivima kao što je osveta”, smatra Tomašević.

“Vidi se po profilu da Vanđelić više puca na biračko tijelo HDZ-a i Bandića”, također je kazao, a ima i jednu primjedbu: “Moram primijetiti da se više kandidata bavi sa mnom, nego Bandićem”, smatra.

Tomašević kaže da se ni on u kampanji neće toliko baviti Bandićem, već programom i onim što misli da treba promijeniti u Zagrebu.

Autor/ Totalno.hr/ Izvor/ N1/ Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI