Tomašević: “Ne vidim da je posao obnove počeo, a kamoli da je završio da bi se Vanđelić kandidirao za gradonačelnika Zagreba”

Tomašević: “Ne vidim da je posao obnove počeo, a kamoli da je završio da bi se Vanđelić kandidirao za gradonačelnika Zagreba”

Predsjednik Kluba Lijevog bloka i čelnik stranke “Možemo!” Tomislav Tomašević rekao je u ponedjeljak na press konferenciji da ga začuđuju izjave v.d. ravnatelja Fonda za obnovu Zagreba Damira Vanđelića, za kojeg mediji spekuliraju da bi mogao biti HDZ-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika, “s obzirom na to da obnova još nije niti počela, a kamoli završila”.

“Ne vidim da je posao obnove počeo, a kamoli da je završio da bi se Vanđelić kandidirao za gradonačelnika, ali očito u HDZ-u imaju neki plan već nekoliko mjeseci”, ustvrdio je Tomašević.

Iz HDZ-ovih izvora saznajemo da je Vanđelić donio odluku o kandidaturi koju će navodno objaviti u srijedu te da napušta Fond za obnovu Zagreba i oklice i prihvača kandidaturu HDZ-a za gradonačelnika Zagreba, a njegovo brendiranje je započelo u nedjelju u Večernjem i Jutarnjem listu.

Kao što smo već pisali, Obnova privatnih stanova i kuća građana Zagreba, Zagrebačke i Krapinsko-zagorske županije u nadležnosti Fonda za obnovu kojeg vodi Damir Vanđelić bila je samo igra i manipulacija za javnost. Opet će potresom oštećeni građani Zagreba biti na velikom gubitku. A živi bili pa vidjeli objavu njegove kandidature pa da se više i mediji prestanu baviti jednim Vanđelićem i okrenuti srži problema u Zagrebu, a to je kako pomoći Zagrepčanima koji žive u kontejnerima cijelu godinu.

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI