Tko je Ana Stavljenić Rukavina?

Tko je Ana Stavljenić Rukavina?

Formula protjerivanja mladih ljudi iz Hrvatske pokazala se u javnosti kroz ekspresno smjenjivanje doc. dr. Bore Nogala s mjesta ravnatelja Dječje bolnice Srebrenjak. Inkriminirajuće mu se stavlja da je zaposlio devet liječnika, a većina od njih nisu pedijatri.

Pregledavajući natječaje koje je DB Srebrenjak raspisivala, jasno se vidi da nije bilo pedijatara koji su se javljali na natječaj. Uostalom, liječnik s licencom je liječnik, ne vrijeđajući nijedno zanimanje pa nije dimnjačar! Ima dopusnicu za liječenje ljudi. Mnogi od njih su se usavršavali, postali vrhunski stručnjaci zahvaljujući doc. dr. Bori Nogalu.

Na jednoj strani se govori o ostanku liječnika, ali samo deklarativno, a na drugoj Upravno vijeće na čelu kojega je Ana Stavljenić Rukavina, u svojoj 81. godini (još u 15 upravnih vijeća)  bori se protiv zapošljavanja mladih.  To je model tjeranja mladih ih Hrvatske za koju je ubijeno 402 djece, ranjeno više od 1240, ubijeno i ranjeno, te protjerano mnoštvo Hrvata.

Nadalje, nije javnost zaboravila da su zbog njezina propusta, jer je bila ministrica, dakle Ana Stavljenić Rukavina,  23 pacijenta umrla su na dijalizi u aferi ‘Baxter’. Tko je za to odgovarao! Tobože, ostavka Ane Stavljenić Rukavina? Ostavka je da se izbjegne odgovornost!  Umjesto da provede barem dio života u zatvoru, ona je nagrađena upravnim vijećima??? E, to je hrvatska stvarnost!

I to je moralnost Ane Stavljenić Rukavina koja u 81-oj godini života bavulja poput potrčka koji mora odraditi prljave poslove! Moralnost i čestitost nisu na prodaju, jer kad jednom nekome slome kralježnicu ona nikada ne zarasta.  Javnosti na procjenu, je li ucjena ili mentalni sklop koji može odraditi unaprijed svoju zadaću za koju još nisu odrađene pravne procedure?

Autor/ Totalno.hr/ Foto: Božidar Bebek

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI