Svečani doček tenisača u ponedjeljak na Trgu bana Josipa Jelačića

Svečani doček tenisača u ponedjeljak na Trgu bana Josipa Jelačića

Svečani doček igrača i članova stručnog stožera hrvatske teniske Davis Cup reprezentacije, koja je ovog vikenda u francuskom Lilleu po drugi put osvojila najstariji i najcjenjeniji svjetski teniski pehar, bit će organiziran u ponedjeljak, 26. studenoga u Zagrebu na Trgu bana Josipa Jelačića.

Po najavama iz ureda gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića dolazak tenisača sa “velikim trofejom” očekuje se na glavnom zagrebačkom trgu nakon 15 sati.

To će biti idealna prigoda svim ljubitelja sporta, posebno tenisa, da pozdrave osvajače jednog od najcjenjenijih sportskih trofeja, ali i da nakon veličanstvenog dočeka nogometne reprezentacije poslije osvajanja drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, ponovno ispune Trg i odaju priznanje tenisačima koji nakon 2005. godine po drugi put donose Davisov pokal u Hrvatsku.

Hrvatska je pobjednik Davis Cupa nakon što je u Lillu pobijedila Francusku sa 3-1. Odlučujući, treći bod hrvatskoj vrsti donio je u nedjelju Marin Čilić pobijedivši Lucasa Pouillea sa 7-6 (3), 6-3, 6-3. (Hina)

Foto/Izvor/REUTERS/Pascal Rossignol

KATEGORIJE
OZNAKE
Podijeli

KOMENTARI